U bent hier: Home / Hidde van Koningsveld gróte Nazi

Hidde van Koningsveld gróte Nazi

by J.L. de Kreek — last modified 11-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Uit de publicaties van de Zionistische leiders sinds 1895 die Hidde van Koningsveld als bestuurder van een Zionistische organisatie onder de pet houdt blijkt dat de antisemieten de trouwste bondgenoten en beste vrienden der Zionisten zijn en dat het Jodenprobleem door de Zionisten is bedacht net als de Endlösung en de Holocaust. Hitler blijkt te zijn betaald door de Zionisten om de Joden uit te roeien. Het kamp Auschwitz waar veel Nederlandse Joden zijn vermoord is gebouwd op particulier initiatief van de Zionistische leiders.

De muntHidde van Koningsveld van CIJO wil dat bovenstaande feiten niet worden gepubliceerd en dat hij niet in verband wordt gebracht met de terroristische en internationale misdrijven van de organisatie waarvan hij bestuurder is. Hidde van Koningsveld begrijpt van zichzelf dat daarvan geen sprake kan of zal zijn. Nu Hidde van Koningsveld hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl dagvaardt om de waarheid over de antisemitische, terroristische en genocidale doelstellingen van het Zionisme te verzwijgen kan het alleen nog over hem gaan. 

Hidde van Koningsveld is ook betrokken bij het bedreigen van de Rechtspraak met afgrijselijke consequenties om het antisemitisme en het terrorisme en de lust naar massamoord van de organisatie waarvan hij bestuurder is onder de pet te houden. Hidde van Koningsveld maakt zich schuldig aan de voortbouwende Jodenvervolging der Zionisten. De persoon die thans wordt belaagd door Hidde van Koningsveld om te zwijgen over het antisemitisme en terrorisme van Hidde van Koningsveld is supporter van de True Torah Jews die er geen misverstand over laten bestaan dat Nazipropaganda gebaseerd is op wat de Zionisten zeiden.

Hidde van Koningsveld jaagt met zijn antisemitische hetze tegen de waarheid en de feiten op personen met Joodse achtergrond waarvan Joodse leden van de familie zijn gedeporteerd op gezag van de Zionisten en vermoord in de kampen van de Zionisten omdat het Joden waren. Door het handige liegen en bedriegen van Hidde van Koningsveld en onder andere de Telegraaf weten meeste mensen niet dat de Duitse bezetter speciaal geld en vergunning heeft gekregen van Israël in oprichting om de Joden in Europa uit te roeien. Alles bij elkaar genomen is Hidde van Koningsveld een gróte Nazi, zoals zijn collega Reinhard Heydrich.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus