U bent hier: Home / Hidde van Koningsveld op Jodenjacht

Hidde van Koningsveld op Jodenjacht

by J.L. de Kreek — last modified 16-06-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Hidde van Koningsveld houdt woord en dagvaardt hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl in verband met het publiceren van de waarheid. Hidde van Koningsveld is op Jodenjacht en bewijst de realisatie van de idealen van de helden van Wilders, waaronder een volgende Holocaust, de dienst waarvoor hij te werk is gesteld als vice-voorzitter van CIDI Jongeren. Hidde van Koningsveld vindt dat hij deelneemt aan een legale vereniging terwijl de grote initiators van de Holocaust te Basel 1897 vereniging Erez Israël hebben opgericht.

Het feitenmateriaal over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zoals Hidde van Koningsveld dat presenteert is gebaseerd op terrorisme gerelateerd bedrog en psychologische oorlogsvoering van de organisatie waaraan hij deelneemt. De Zionisten en de vrienden van Israël zijn de grote initiators van Hitler en de gaskamers. Dat blijkt allemaal zeer helder uit talrijke publicaties van de Zionistische leiders zelf die ook voor Hidde van Koningsveld vrij op internet toegankelijk zijn. 

Hidde van Koningsveld volgt de leiders van het CIDI in de eerdere acties om de waarheid over de Zionistische grondslag en de voortzetting van de Holocaust onder de pet te houden. Dat de Rechtspraak is bedreigd met afschrikwekkende consequenties door collega's of vrienden van de organisatie van Hidde van Koningsveld is een feit wat Hidde van Koningsveld vergeet te noteren in zijn dagvaarding van de persoon die een Joodse achtergrond bezit en met keiharde feiten reeds jaren bewijst dat de Zionisten de grote miesgassers zijn die achter de voortbouwende Holocaust zitten. 

De Holocaust is bedacht te Parijs 08 juni 1895 door de grote Zionistische leider en journalist Theodor Herzl die bij en tijdens de voorbereidingen voluit steun ontving van journalisten van welhaast alle media. Hidde van Koningsveld is ook Zionist en journalist. Bovendien is hij jurist dus hij moet beter weten. Vooral het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf waren in 1922 zeer enthousiast over de aanstormende Holocaust. Omdat Hidde van Koningsveld ervoor kiest de strijd aan te gaan tegen de Joden en de waarheid over de Zionistische grondslag van de Holocaust, moet Hidde van Koningsveld het onderspit delven.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus