U bent hier: Home / Himmler Joodse familienaam

Himmler Joodse familienaam

by J.L. de Kreek — last modified 26-01-2014 17:49
Opgeslagen onder:

Dat de collectie foto's en brieven van Himmler in Israël bij een joodse familie gevonden is behoeft geen verwondering want Himmler is een typisch joodse naam. Veel prominenten in de directe kring van Adolf Hitler hadden een joodse achtergrond. Zelfs Hitler is een naam die exclusief bij joden teruggevonden wordt.

'Ik ga naar Auschwitz. Kusjes, Dein Heini.' Zo sloot SS-leider Heinrich Himmler een van zijn brieven aan zijn echtgenote af. De database van Yad Vashem te Israël met Shoahslachtoffers bevat opvallend veel personen met de familienaam Himmler. Himmler heeft in Auschwitz de eigen soort geofferd voor de Zionisten en het joods grootkapitaal om Palestina in bezit te krijgen.

Dát zijn dé feiten. Wat iedereen denkt over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is niet de waarheid. De waarheid is dat de Zionisten de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de massamoorden op de eigen mensen. De klassenstrijd in optima forma want de Holocaust is vooral de strijd van het joods kapitalisme tegen de joodse arbeider.

Joden uit Oost Europa zijn na WOI de grens met Duitsland overgejaagd onder druk van pogroms die door Zionisten en joodse kapitalisten ondersteund c.q. gemanaged zijn. Het is niet anders. 'After all' blijken joden de Shoah zelf geleverd te hebben. De ene groep joden tegen de andere groep joden om de wereld Palestina en 'wiedergutmachungen' af te persen en de kans te nemen de rest van de minderheden ook te separeren en 'on the fly' de wereldmacht grijpend.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus