U bent hier: Home / Hitler best OK

Hitler best OK

by J.L. de Kreek — last modified 10-01-2014 12:35
Opgeslagen onder:

De verontwaardiging over de 'quenelle' is selectief. Het is meer een opgestoken middelvinger dan een Hitlergroet. Bovendien -eerlijk is eerlijk- Hitler was best OK. Hij heeft de Zionisten perfect ondersteund in hun strijd voor eigen land, de Duitse economie uit het slop geholpen en de Russen buiten de deur gehouden. Iedereen voelt vanzelfsprekend aan dat de Führer meer betekend heeft voor de joden dan Esther Voet van het CIDI en Israël erkennen.

Onder zijn leiding heeft Israël tenslotte Palestina illegaal in bezit kunnen nemen, en is bovendien de Holocaust mislukt. Dat Hitler helemaal geen zin had in oorlog is een feit wat Esther Voet of Israël nooit onderwijst. De interventie van Duitsland in Polen die de Blitzkrieg genoemd is was ter bescherming van Duitse burgers en escaleerde tot wereldoorlog door toedoen van Frankrijk en Engeland wat net als Duitsland functioneel door Zionisten en/of hun weldoeners bestuurd is.

De legers van de aan de Tweede Wereldoorlog deelnemende landen zijn financieel gecommandeerd door het Huis der Rothschilds. De familie die van de Davidster een nationaal symbool voor Asjkenazim gemaakt heeft. Uit betrouwbare bron blijkt dat Adolf Hitler niks had tegen 'ebenburtige' joden. Joden die als Duitsers in Duitsland leefde werden door Hitler als Duitsers gezien. Het waren de joden die zich plotseling militant als natie opstelde en Duitsland kapitalistisch uitzogen waar Hitler zich tegen verzette. Dat zijn de joden die ook leidend of profiteurs waren in verband met de slavenhandel en de joodse getto's op aarde in bezit hadden.

Vergeleken met de ambities van de Zionisten was Adolf Hitler ronduit lief voor de joden. Eerst nadat de Zionisten vanuit de Verenigde Staten van Amerika de oorlog aan Duitsland verklaarde om het overigens te vernietigen voerde Hitler anti-Joodse maatregelen in. Door die oorlogsverklaring namen de Zionisten bewust Hitler tegen de joden in. Daarmee werden in Duitsland wonende joden vijandige strijders en een existentiële bedreiging voor de veiligheid van de Duitse staat. De idee van Hitler dat alle joden uit Europa verdreven moesten worden was niet nieuw toen Hitler aan de macht kwam. 

Dat is het grote idee van de Zionisten. Die reeds in 1897 de mensenrechten voor de Joden ontbonden en de Endlösung op de internationaal politieke agenda zette. Personen als de grootvader van vice premier Lodewijk Asscher die als voorzitter van de Joodsche Raad diepgaand collaboreerde met de Duitse bezetter. Ook het plan voor de Holocaust komt bij de Zionisten vandaan. De Holocaust was de wil der Zionisten. Het kamp Auschwitz is onder Zionistische regie gebouwd. De keuze voor de locatie komt van Betar en was reeds in 1933 rond. Betar is de club van verondersteld joodse vrijheidsstrijders en eerste en overigens militante bruinhemden in Duitsland. Zij streden en strijden om de minderheden, te beginnen bij de joden, te separeren van de rest; en de omwenteling tot hun wereldmacht te bewerkstelligen.

De Zionisten accrediteerde antisemieten en betaalde Adolf Hitler om zijn strijd te voeren, aangezet en opgehitst door oorlogsdreigingen en terrorisme uit Zionistische hoek. De Zionisten bedreigen de wereldgemeenschap sinds de oprichting van Israël te Basel in 1897 met terrorisme. Het moderne terrorisme is het werk van Zionisten. Vergeleken met de Zionisten valt de schuld van Hitler aan de tweede Wereldoorlog en de Shoah in het niets. Ook zijn de Zionisten schuldig aan het voortduren van de eerste wereldoorlog. Een oorlog die Duitsland zonder schot op eigen grond gelost te hebben halverwege vrijwel gewonnen had, tot de Rothschild bankiers in ruil voor de Balfour-verklaring Engeland hielp in de strijd. 

Boven alles spelen de Zionisten een bijzonder kwaadaardige rol in de wereldgeschiedenis. Hun bijdrage heeft geleid tot het bombardement op Rotterdam en de deportatie van honderdtien duizend Nederlandse joden, en overigens de verwoesting van Duitsland. Anno 2014 maken zij voortgaand illegaal jacht op joden en iedereen die de waarheid van de feiten publiceert. Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet presteert het zelfs op internet te dreigen met 'dire consequences' als de Holocaust ontkend wordt. Dat kan slechts één ding betekenen: f*ck Zion!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus