U bent hier: Home / Plan Hitler ende BREXIT

Plan Hitler ende BREXIT

by J.L. de Kreek — last modified 23-06-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Wanneer de Britten uit de EU stappen kan Europa kiezen voor de uitvoering van het plan Hitler. Hitler 2.0. Hitler had het plan vrede te maken. Ook was hij zoekend naar de Heilige Graal. Hitler spoorde niet. Hitler was mislukt kunstenaar. Tot hij gemanaged werd door volgers van de helden van Wilders. Hitler werkte hardnekkig samen met de Zionisten. Het plan van Hitler om de Joden te deporteren voerde hij uit in opdracht van de Zionisten. Hitler werkte voor de Zionisten. Hij is betaald door de familie die Charlie Hebdo laat drukken.

De Zionisten zijn het Centrum Informatie Documentatie Israël en de Telegraaf Media Groep. De Zionisten zijn de Anna Frank Stichting, NIW, Esther Voet, Loe de Jong, de Loonsteintjes en Leon de Winter. Joden bestaan niet in Nederland. De enkeling die het eerlijke JOODSE geluid laat horen wordt vervolgd onder druk van “dire consequences” door de Zionisten. Iedereen zwijgt daarover. Vooral Jan Roos want die is van de Zionisten. Het project van de Britten om de EU te verlaten is ten dienste van de Zionisten want de Zionisten willen een Zionistisch Europa. Zonder de Britten in de EU is dat makkelijker te realiseren want dan valt de EU uit elkaar en wordt Europa onverdedigbaar tegen de Zionisten. Het plan van de BREXIT is van net zo'n lul van een journalist als Jan Roos en het Brein van de Holocaust.

De Zionisten hebben de plannen al in 1897 bedacht en laten verspreiden door Zionistisch geïnspireerde journalisten van de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Deze journalisten die de Zionisten van het eerste uur zijn, zijn de initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust om de 'corporate oligargy' te diensten te zijn waarvan het bestuur van plan is een vorst van de Joden aan te stellen die Israël als zijn Koninkrijk bezit. Hitler argumenteerde tegen het Internationale Jodendom, wat de Zionisten zijn, de verdomde handlangers van Satan die het Joodse geloof en het Joodse Ras willen laten uitroeien want dat vinden ze leuk. De snelheid waarmee de ondergang volbracht worden kan en de zelfverrijking is de lol der Zionisten om de Joden uit te roeien.

Het lullige aan de Zionisten en de kliek parasieten in de journalistiek is dat zij verhelen dat a) de Holocaust mislukt is, er zijn geen zes miljoen Joden vergast en dat b) een volgende Holocaust gepland staat. De volgende Holocaust zal plaatsvinden in Israël waar de Zionisten het wereldgetto hebben laten bouwen door Adolf Hitler en Adolf Eichmann. Journalistiek is het vak waarbij de beoefenaars beroepshalve propaganda leveren aan de terroristische organisatie van de helden van Wilders. Journalistiek is 'by design' deelname aan terrorisme. Het vak van journalist zoals dat wordt onderwezen in West Europa is gericht op het verhelen van de ware toedracht van terroristische misdrijven in binnen en buitenland zoals de ware toedracht van de Holocaust, en de ware toedracht van de aanslagen in de VS 11 september 2001.

De Verenigde Staten van Amerika en Britten, de Zionisten en het Vaticaan zijn hoofdverantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Hun plan is wereldmacht voor de 'corporate oligargy' die ook de massa media levert. Wilders en GeenStijl zijn hard op weg Nederland, de wereld en Europa naar de afgrond te dragen waarbij grote aantallen mensen geofferd worden en er slechts een handje vol elite over is die alsdan beoogt op aarde te leven als G-d in Frankrijk. De plannen zijn opzichtig. Het verhelen door zogenaamde professionals is opzichtig. Iedereen in de journalistiek is zich bewust van het bedrog der journalisten want iedereen kan bekend zijn met de feiten die met wat eenvoudig zoek en vindwerk op internet binnen tien minuten voorhanden zijn. Freddy Mercury is nota bene vermoord en geen journalist die het wat schelen kan!

Aluhoedjes maken zich druk op internet in verband met het hakenkruis op de boot bij prins Bernhard en zijn lidmaatschap van de SS. Zonder de Zionisten had Hitler nooit een probleem kunnen worden en was Duitsland fluweel het Koninkrijk der Nederland toegevallen. De Zionisten waren en zijn het probleem. Al vanaf 1897 officieel toen het bestuur van Israël In Oprichting eenzijdig besloot de mensenrechten voor de Joden niet te handhaven en hen te verachten als bedelaars. De Zionisten noteren zelf in de officiële protocollen van de oprichtingsvergadering van Vereniging Erez Israël te Basel 29-31 augustus 1897 dat zij de Joden tegen hun wil willen laten herhuisvesten naar Palestina omdat Madagaskar niet goed ligt in de communicatie.

De voorzitter van de eerste vergadering van de Knesset in Ballingschap had toen reeds bepaald dat de antisemieten de beste vrienden zijn en dat er meer antisemitisme zijn moet omdat dit de Zionistische zaak bevordert. Ook wilde deze superjournalist dat oppositie met bruut geweld werd neergeslagen, dat vrije meningsuiting vergaand werd beperkt en dat de aarde een grote hoeveelheid aan slaven kent. Journalist Theodore Herzl is de geestelijk vader van de Holocaust. Zijn plannen heeft hij uitgebreid gepubliceerd in de massa media waarin hij de vooraanstaande opperjournalist was die voor de troepen uit de wereld trakteerde op Nazistische bullshit. Zijn collega's bij de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad plaatste hem op een voetstuk en staken veren in zijn reet. Theodor Herzl was ontegenzeggelijk visionair. In 1897 reeds kon hij zijn Holocaust welhaast op de dag voorspellen. Dankzij voortreffelijk kennis van het Oude en Nieuwe Testament en zijn kontlikken bij het Vaticaan.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus