U bent hier: Home / Hitler held Zionisten

Hitler held Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 25-10-2014 10:45
Opgeslagen onder:

Door leden van het regiem van Hitler te vervolgen en het holocaustonderwijs te domineren zijn de Zionisten erin geslaagd de schijn te wekken dat Hitler niet hún held was. Eichmann was ook zo'n vriend van de Zionisten bij wie de vriendschap na de oorlog kennelijk bekoeld was. Eichmann is geëxecuteerd in Jeruzalem in 1962. Harry Mulisch heeft in zijn boek “de Zaak 40/62” journalistiek nog bijgedragen aan de leugens van Zion.

De Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk is dé uitvinding van een prominente journalist eind 19e eeuw. Zijn naam is Theodore Herzl. Herzl was ook de oprichter van de Vereniging Erez Israël wat bij en tijdens de oprichtingsvergadering de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbond en bepaalde dat Joden bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars zijn. Journalist Hans Knoop die gezien zijn leeftijd en betrokkenheid bij Israël de authentieke geschriften waaruit een en ander blijkt moet kennen, jaagt op Pieter Menten en vergeet te vertellen dat Hitler is betaald door de sponsors van de Knesset en dat Auschwitz hun eigendom was.

Het is allemaal net even anders met de Joden en de Zionisten en Hitler dan iedereen denkt. De Zionisten en de Nazi's zijn elkaars handlangers. De Joden en de rest van de mensheid zijn het slachtoffer. De Katholieken doen overigens ook een vette duit in het Zionistische zakje. Ook het Vaticaan is een liederlijk wespennest wat net als de helden van Wilders vette voorstander van een Jodenrvij Europa is. Katholieken zijn altijd van die huichelachtige types geweest. Misbruik van minderjarigen heerst onder katholieken.

Hitler, Andes Breivik, die Noorse massamoordenaar en Geert Wilders zijn kruisridders in dezelfde kruistocht. De grote missie van Adolf Hitler was een heilige missie. Hij was zoekende naar de Heilige Graal. De SS is stad en land afgereisd om deze te vinden. Het Duizendjarig Rijk waaraan Hitler werkte is het Nazirijk van de joodse familie Rothschild met Jeruzalem als hoofdstad en het Vaticaan als morele richtsnoer.

De verwevenheid van de Katholieken en de Zionisten met de Nazi's voorkomt dat de gewone burger ziet dat de helden van Geert Wilders de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en Shoah en dat hij en zijn zionistische en katholieken matties in crime net een 'full blown' genocide in Irak achter de rug hebben. De Zionistische helden van Wilders zijn de kwartiermakers van het bombardement op Rotterdam en de moord op honderdduizend Joden waaronder Anne Frank. Wilders liegt met keppel op zijn hoofd dat hij Joodse belangen dient.

Wilders heeft reeds een genocide op de bloedbroeders van de Joden achter de kiezen. Die in Irak. Ook wil Wilders minder Marokkanen. Hij wil Europa vrij van Arabieren en gedoogt daarbij stereotypen om zijn gelijk te bewijzen precies zoals de Nazi's met de Joden deden wat net als de arabieren een Semitische stam is. Geert Wilders is een grote antisemiet. Net als zijn Zionistische helden.

Wilders kan niet anders dan diepe liefde koesteren voor de Führer. Hij is der Führer aan het verbeteren. Door schijnbaar minder fascistisch of antisemitisch aan de macht te komen. De Zionistische helden van Geert Wilders verraden zijn ware karakter. Én het karakter van Esther Voet van het CIDI natuurlijk. De Zionisten hebben Israël bedoeld als wereld-getto om 'at the end' alle Joden uit te roeien, bij elkaar gepakt in het beloofde land is dat makkelijker te doen, en iedereen ouderwetse in slavernij en onder dictatuur en Katholieke tucht te plaatsten.
 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus