U bent hier: Home / Hitler, Himmler en de homoseksuelen

Hitler, Himmler en de homoseksuelen

by J.L. de Kreek — last modified 21-02-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Holocaustontkenner David Irving wordt het onmogelijk gemaakt door Zionisten om vrij zijn mening te uiten in Den Haag. Een van de doelstellingen van de Zionistische organisatie van de helden van Wilders is vergaande beperking van vrije meningsuiting. De titel van de lezing van David Irving is: 'Hitler, Himmler en de homoseksuelen”. Wat zijn de overeenkomsten? Ook homoseksuelen zijn Zionisten zoals de oud burgemeester van Maastricht.

Deze flikker neemt deel aan de groep die Magistraten en Joden bedreigen om de Holocaust te erkennen en de Nazifeiten van de helden van Wilders te ontkennen. Of er, zoals David Irving zegt, geen gaskamers bestaan hebben is lang zo boeiend niet als het feit dat talrijke authentieke handschriften van de helden van Wilders glashard bewijzen dat de Zionisten volledig verantwoordelijk zijn. Zionisten en Katholieken zoals Wilders en Arabist Hans Jansen.

Wat Hitler, Himler en de homoseksuelen ook gemeenschappelijk hebben is de letter “h” als eerste letter. Weinig mensen weten dat het Zionisme aan de basis staat van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging en dat prominente homoseksuelen de ideologie volgen die het fundament heeft gelegd voor de homovervolging in de Tweede Wereldoorlog. Veel personen in Nederland, vooral in de media en politiek en het bedrijfsleven en instituties, zitten vastgeroest in hun verrotte mening over David Erving en miskennen dat het ontkennen van de Holocaust overeenkomt met de waarheid en de feiten en bovendien heel Joods is om te doen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus