U bent hier: Home / Hitler is dood, lang leve Hitler!

Hitler is dood, lang leve Hitler!

by J.L. de Kreek — last modified 14-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Door het vele liegen van prominenten weten meeste mensen niet wie Adolf Hitler echt was. Weldenkende personen worden zeer zwaar bedrogen door het onderwijs, de Telegraaf Media Groep, de Kerk, de partij of de Zionisten. De naam Hitler impliceert een Joodse achtergrond. Hitler is de naam van vooraanstaande Joodse families. De familie Hitler heeft veel offers gebracht tijdens de Holocaust. Vandaag woont de familie Hitler in Israël. Hitler is speciaal gerekruteerd door de Zionisten.

De Zionisten wilde al in 1897 een nutteloze leider waarmee zij de Endlösung van alle kanten konden benaderen. De Zionisten hebben al in 1897 bepaald dat de Joden vernietigd moeten worden en dat antisemieten worden geaccrediteerd om de openbare orde te bewaken.

Vroeger in het Heilige Romeinse Rijk werden de Zionisten ook gesteund door antisemieten of hun vrienden van de ‘corporate tribes’ om de pogroms op de Joden te organiseren. De Holocaust is een commercieel project van industriëlen waarvan de familie van de ‘chief’ in 1895 een koninklijke rol is beloofd wanneer het voldoende bijdraagt aan de Endlösung

Deze familie is de familie Rothschild. De toezegging van de Zionisten aan de familie Rothschild. om een lid van de familie te kronen in Israël als eerste prins der Joden (Nasi) wanneer het helpt de Holocaust te bewerkstelligen staat in de dagboeken van de grote Zionistische leider Theodore Herzl die te Parijs 08 juni 1895 ook de Holocaust heeft bedacht. De Zionisten werken in ieder geval sinds 1895 actief aan de voorbereidingen op de Holocaust. Betrokkenen bij deze voorbereidingen zijn onder andere de vrienden van Carl Jung. De ideeën van Carl Jung zijn de basis voor ‘A Mind Control Society’ die het Rijk der Rothschilds faciliteert bij acceptatie van de grote verandering door de massa.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus