U bent hier: Home / Hitler kopieerde Zionisme

Hitler kopieerde Zionisme

by J.L. de Kreek — last modified 29-03-2015 11:35
Opgeslagen onder:

De Zionistische helden van Geert Wilders leverde de plannen en het geld voor de 'Endlösung der Judenfrage'. Hitler kopieerde hun gedachtegoed. Hitler is betaald door de ondersteuners van de Zionistische helden van Geert Wilders. Vandaag herhalen de Zionisten de kunsten met Geert Wilders. Weer staat de Telegraaf vooraan in de rij de oorlogsmisdaden middels misbruik van vrije meningsuiting te faciliteren.

Hitler, Wilders, de Zionisten en de Katholieken zoals arabist Hans Jansen van Geen Stijl (TMG) zijn één groep. Zionisten zijn beroepsantisemieten die willens en wetens de Joden en andere minderheden naar de ondergang helpen. Dat Geen Stijl behoort tot deze terroristische bende is te zien aan de manier waarop GS door dreigen met onthoofding van het bevoegd gezag de Zwarte Pieten discussie in het voordeel van de racisten bepaalt.

Annabel Nanninga is ook van de club van Geen Stijl. Als iemand de kwalificatie “Moffenhoer” verdient is het deze teef die schrijft alsof de geur van rotte vis  tussen haar benen omhoog komt. Het hele idee om de bulk van Joden gedwongen uit Europa te verdrijven komt van de Zionisten omdat zij zich daaraan excessief konden verrijken en omdat zij het tempo waarmee zij de Exodus konden volbrengen  leuk vonden.

Het is allemaal heel makkelijk te begrijpen uit de documenten van de helden van Geert Wilders die volop gesteund wordt door Geen Stijl. Zelfs over de schuld van Wilders aan het sneuvelen van Nederlandse militairen besteedt Geen Stijl geen enkele aandacht. Geen Stijl verdient wel aan de advertenties van Defensie en levert vervolgens het existentiële gevaar en de conflictueuze tweedeling waartegen de strijdkrachten, het Rijk en bondgenoten verdedigen moeten.

Geen Stijl laat ook na de feiten en de waarheid te leveren over de aanslagen in de VS 11 september 2001 en het eenvoudige technische feit dat twee vliegtuigen niet drie Twin Towers in het eigen fundament met welhaast de valsnelheid tot stof kunnen laten vergaan. Absoluut onmogelijk in de stoffelijke natuur. Er bestaat geen kans dat de torens van de Twin Towers zonder toevoeging van de energie van twee kleine atoombommen door de vliegtuigen in gestort kunnen zijn.

Voor Geen Stijl is dat allemaal makkelijk op te schrijven en daarover nodeloos en functioneel kwetsend de politiek te schofferen in verband met het volhouden van de leugens. Er is een militaire junta operationeel met wortels in het Katholicisme en Zionisme en weer staat de Telegraaf aan de verkeerde kant van de geschiedenis het nieuws te liegen. Er moet knalhard geknokt worden omdat lelijke nazi-parasieten als Esther Voet liegen dat zij groen en geel zien over Joden en het Zionisme en de Holocaust om  in team verband met geen Stijl alle minderheden te separeren en zelf als edel blank ras te heersen.

Geen Stijl heeft gekozen voor de weg van de strijd. Dat is een strijd waarbij het oogmerk is Geen Stijl en redactie bevoegd met civiele middelen in het strafrechtelijke kader te slopen. De nieuwe strafzaak tegen Geert Wilders is reeds in aanbouw en Geen Stijl wordt met hetzelfde gemak naar dezelfde onafhankelijke rechtspraak gehaald om zich voor de strafrechter te verantwoorden voor de ondersteuning van het terrorisme en de internationale misdrijven van de groep van Geert Wilders. Zet u schrap. Het zal er hardkritisch aan toegaan.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus