U bent hier: Home / Hitler partner Zionisten

Hitler partner Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 08-01-2016 09:20
Opgeslagen onder:

Hitler was partner van de Zionisten. De Zionisten hebben de Endlösung en de Holocaust bedacht. Hitler deed de uitvoering. Hitler kreeg zijn geld van andere partners van de Zionisten. Deze feiten blijken uit talrijke publicaties van de Zionisten die historici links laten liggen. In 1897 reeds hebben de Zionisten de organisatie opgericht die verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Deze organisatie is vereniging Erez Israël genoemd.

In de officiële notulen van de oprichtingsvergadering van de organisatie die verantwoordelijk voor de Holocaust staat genoteerd dat de Zionisten de Joden verachten als bedelaars. Ook ontbinden zij eenzijdig de mensenrechten voor de Joden. De Joden zijn altijd door de Zionisten vergast op ellende. Zionisten zijn schijnjoden. Mensen die doen alsof zij Joden zijn. Om de Joodse identiteit te stellen en Palestina te roven van de oorspronkelijke bewoners.

De muntGeert Wilders ziet de Zionistische uitvinders van de Holocaust als zijn helden. Geert Wilders is politiek ambtelijk ook verantwoordelijk voor genocide op Semieten in Semitische landen als Irak. De samenwerking tussen de Zionisten en de Nazi's ging zo ver dat de Nazi's bij Zionistische congressen op bezoek kwamen, dat Eichmann zichzelf zag als échte Zionist en dat er een medaille is geslagen met aan de ene kant de David Ster en aan de andere kant het hakenkruis.

Op de medaille is goed te zien dat de David Ster veel groter is weergegeven dan het Hakenkruis, wat erop duidt dat de Zionisten de baas waren in hun relatie met de Nazi's. Bedrog van journalisten van onder andere de Telegraaf Media Groep en het Nieuw Israëlitisch Weekblad voorkomt dat de innige samenwerking tussen de Zionisten en Nazi's algemeen bekend is. Journalisten van het NIW en de Telegraaf hadden in 1923 reeds de Blauwdruk voor de Holocaust in bezit en besloten de Zionistische schrijver op een voetstuk te plaatsen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus