U bent hier: Home / Hitler relatief beschaafd

Hitler relatief beschaafd

by J.L. de Kreek — last modified 19-04-2015 16:23
Opgeslagen onder:

Afgezet tegen de Zionisten was Adolf Hitler relatief beschaafd. Dat Hitler en de Nationaal Socialisten keurig onderscheid maakte tussen de erkende ebenburtige joden en de jeudse internationale parasieten en strijd leverde tegen hardnekkige pedofilie in het bestuur zijn twee kenmerken van de dictator die onderbelicht zijn gebleven in de wereldgeschiedenis want Hitler heeft zich laten inspireren door de Zionistische helden van Wilders.

Er is heel veel bewijs van het feit dat Hitler zich niet verzet heeft tegen assimilerende en emanciperende joden die, ook door de Zionisten erkend, consequent beschermd zijn. Der Angriff opzoekend in de archieven van het NIOD leert dat in der Angriff in de oorlogstijd onderscheid is gemaakt tussen de gerespecteerde joden en de hufters die het internationale jodendom zijn genoemd. Een eerste lezing van een jaargang van Der Angriff in de oorlogsjaren laat het oog onmiddellijk vallen op dit opvallend onderscheid in het onder verantwoordelijkheid van minister Goebbels gedrukte periodiek.

Wie de feiten niet gelooft leest op het gemak het pleidooi door wat de verdediging in Hoger Beroep heeft moeten opstellen in verband met de strafzaken van de Zionisten tegen het eerlijke joodse geluid op www.hezuur.nl. Daarin wordt Der Angriff letterlijk geciteerd. Ook worden de Zionisten geciteerd die aan de oorlog vooraf schrijven dat het antisemitisch monster in Europa welhaast getemd was. Er is niet veel nodig om te begrijpen dat de officiële geschiedschrijving over de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging corrupt moet zijn.

Louter de authentieke protocollen van het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897 moeten bij iedereen, en zeker bij Esther Voet, wenkbrauwen laten fronzen over de beschikking der Zionisten. Zionisten zijn nooit democratisch gemachtigd geweest namens alle Joden op aarde op te treden. Hun queeste naar de Endlösung is het fundament voor de escalatie van de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, het liederlijke holocaustliegen en de oorlogen nu in Moslimlanden.

De Joden zijn door de Zionisten vergast. Handlangers van Hitler in 1923 waren zionisten of Zionistisch geïnspireerd. Eichmann was erkend Zionist. Voor de oorlog kwamen de Zionisten en de Nazi's veelvuldig bij elkaar over de vloer elkaar lof toezwaaiend. Veel ervan is geregistreerd, veelal door Zionisten zelf die de feiten in hun archieven verborgen houden want wanneer iedereen weet dat de Zionistische helden van Geert Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging in der tijd is het hek van de dam voor Israël en de Papen.

De Beesten die de Joden vergast en verbrand hebben waren Zionisten. Sondercommando's in de kampfunctie die als gecrediteerde hoogpriesters namens de Synagoge van Satan speciaal verlof hadden van de SS om persoonlijk de Holocaust ritueel uit te voeren. Joden die uit de kampen terug zijn gekomen met nummers op de arm zijn misschien Zionisten die hun rol in de kampen liegen en zich kunstig mengen onder hun joodse slachtoffers. Denk bijvoorbeeld aan de vader van Bram Moszkowicz. Bram die door dat nummer op de arm van zijn vader de belofte doet geen oorlogsmisdadigers te verdedigen is duidelijk herkend als raadsheer in het strafrecht voor oorlogscrimineel Geert Wilders die de kwartiermakers van het kamp Auschwitz van de vader van Bram Moszkowicz als zijn helden ziet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus