U bent hier: Home / Hitler verdient rehabilitatie

Hitler verdient rehabilitatie

by J.L. de Kreek — last modified 31-10-2013 14:23
Opgeslagen onder:

Niet beweerd hoeft te worden dat Hitler geen dictator was. Dat was hij. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft hij evenwel aantoonbaar niet beraamd. De Tweede Wereldoorlog is niet de schuld van Adolf Hitler. Hitler was schuldig aan een lokaal conflict met Polen waarin hij zich overigens vergiste en wat door overige partijen opportunistisch benut is om door te escaleren op weg naar Endlösung der Judefrage. Zijn oorlogsindustrie is betaald door de familie die de juridisch eigenaar van Auschwitz was en de Knesset en het Israëlisch hogergerechtshof en de VN sponsort.

De oplossing van het jodenvraagstuk is bedacht door Zionisten. De probleemstelling is opgeworpen door Zionisten; en de oplossing met treinen en kampen en slaven en antisemieten en de Shoah en de Exodus is allemaal beraamd door Zionisten. Hitler zelf had een joodse achtergrond. Eichmann kwam pontificaal uit de kast voor zijn diepe gevoelens voor het Zionisme. Eichmann was er met hart en ziel van overtuigd dat hij de Zionistische Zaak ondersteunde. Hij zag zichzelf als een echte Zionist, niet zonder reden omdat Eichmann al ver voor de oorlog goede betrekkingen onderhield met de Zionisten en Zionistische congressen bezocht.

De Zionisten hebben altijd alle ruimte gekregen van de Duitsers. Ook in Duitsland. Konden eigen vlag voeren. Konden zich militair als eerste bruinhemden manifesteren, en werden gevolgd in de uitvoering van de Endlösung der Judefrage. Het is domweg niet anders dan dat de verondersteld Neo-Nazi's gelijk hebben met het feit dat internationale kapitalistische en overigens seculiere joden Duitsland naar de afgrond aan het helpen waren na de Eerste Wereldoorlog. Heel vervelend voor de eerlijke belijdende joden die altijd geplaagd zijn door de verwarring die de Zionisten weten te veroorzaken met hun joodsheid. De Holocaust is de fantasie van Zionisten. De rol van Hitler daarin was voorafgaand door Zionisten geaccrediteerd en betaald.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus