U bent hier: Home / Hitler was held

Hitler was held

by J.L. de Kreek — last modified 29-10-2013 13:55
Opgeslagen onder:

Wie het Mein Kampf van Adolf Hitler plaatst in de context van andere historische geschriften die van de joden niet verspreid worden mogen, ziet snel dat Adolf Hitler een held was. In de eerste plaats was Adolf Hitler de held van de Zionisten en een aantal leidende narcistische Asjkenazische rabbijnen die denken dat ze G-d zelf zijn, en de Rothschilds door wie Hitler betaald is.

Hitler was in den beginne een milde dictator. Zijn politieke grondhouding was niet gericht op oorlog. Hij verzette zich tegen de tucht van de door seculiere Asjkenazische kapitalisten (internationale joden) bepaalde internationale en overigen nationale Duitse verhoudingen. Deze internationale joden toen waren de joodse leiders nu in het bestuur en grote ondernemingen en bankwezen. Hitler deed precies wat de Zionisten van hem wilde of althans waartoe zij hem brachten.

Het Mein Kampf van Adolf Hitler moet gezien worden naast andere geschriften van leidende Zionisten en uit de joodse vooroorlogse media van over de hele wereld waarvan kennisname door het publiek bemoeilijkt wordt door de Zionisten. De eerlijke en overigens accademische conclusie dat de Zionisten de grote beramers zijn van WOII en de Shoah en de derde wereldoorlog van 2016 voorbereiden, wordt bedreigd met 'dire consequences'.

De Joden zitten weer in de val van het Zionisme. Net als voorafgaande de Tweede Wereldoorlog. De Zionisten zijn de pogroms in Odessa begonnen. Overal waar geen antisemitisme is zetten zij daartoe aan of lokken zij dit uit, bijvoorbeeld middels professor mr. Loonstein die weer een discussie over het in 1974 ingevoerde verbod op verspreiding van Mein Kampf opwerpt. Voorkomen dat Mein Kampf gelezen wordt te samen met het voorkomen dat het publiek kennis nemen kan van de rabiaat antisemitische en Joden afpissende geschriften der Zionisten is te veel van het goede.

De Zionisten in Nederland zijn uit op ramkoers. Net als voorafgaande WOII ondersteunen zij antisemitische politiek. Joden waren bizar goed vertegenwoordigd in de NSB en ook de symbiose tussen de Zionisten en antisemiet en oorlogsmisdadiger Wilders is onmiskenbaar. Hitler wilde geen oorlog. Herstel van Duitsland werd na de Eerste Wereldoorlog bedreigd door kapitalistische opportunisten die toevallig joodse internationalisten waren. Zij die ook samenspande met besturen en organisaties om Auschwitz te bouwen en zes miljoen joden kabbalistische in rook op te doen laten gaan. Hitler heeft dat allemaal niet gewild. Daarvan is geen spoortje betrouwbaar historisch bewijs te ontdekken.

Ook van een Holocaust van zes miljoen joden is geen spoor van bewijs. Getalsmatig en begripsmatig zijn de massamoorden op de joden van 1940-1945 niet als een Holocaust te kwalificeren. Een genocide was het zo blijkt ook uit de woorden van de grote Zionistische leider Herzl zelf:

Jews must be destroyed.

Het meest betrouwbare hoogste cijfer van het aantal vermoorde joden is 3,7 miljoen. De ondergrens is 1,3 miljoen. Vooralsnog. Meerdere keren is het Tracing Instituut te Bad Arolsen gevraagd om de exacte cijfers waarover zij beschikken. Keer of keer geen antwoord. Ze willen het niet verstrekken:

Because there are so many holocaust deniers out there.

Dank u de koekoek dat de Holocaust ontkend wordt. De Zionisten en niet de joden persoonlijk als collectief en individueel brandoffer hebben de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust gewild. Joden noemen de Holocaust een Shoah omdat het een catastrofe was en geen zoenoffer. Nogal een verschil!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus