U bent hier: Home / Hitler was superjood

Hitler was superjood

by J.L. de Kreek — last modified 10-01-2014 07:50
Opgeslagen onder:

De tekens HITLER zijn exclusief te associëren met joden. De naam Hitler is een exclusief joodse naam. Het is niet de eigennaam van Hitler. De echte naam van Hitler was Alois Schicklgruber. Hitler was zijn pseudoniem. Reeds voorafgaande de Tweede Wereldoorlog werden personen in Engeland wegens smaad veroordeeld als zij de joodse achtergrond van Hitler openbaarde. Zijn vorm van jodendom wordt Zionisme genoemd

Of Hitler zelfmoord gepleegd heeft is niet helemaal zeker. Martin Vrijland en anderen beweren dat Hitler ontsnapt is. Wat niet onwaarschijnlijk hoeft te zijn gegeven het feit dat uit Zionistische bronnen blijkt dat de Bierkellerputch van Hitler & co in 1921 een Zionistische staatsgreep was.

Ook is Hitler betaald door joden, door joden gezien als de eerste Messias, en Auschwitz is door joden gebouwd en bestuurd. Kampcommandanten blijken net als Hitler een joodse achtergrond te bezitten, bovendien is Zyclon-B geleverd door een onderneming in eigendom van joden. Ook de verhuisindustrie was in handen van joden, net als de media en politiek.

Overal in alle aan de Tweede Wereldoorlog deelnemende landen zaten Zionistische joden in en rond het bestuur, de massa opjagend naar de vervolging van het eigen volk in 1940-1945 en de verdere separatie van de minderheden. Op schoot bij het Vaticaan en symbiotisch met de nazi's. De Zionisten en de Schutzstaffel (SS) zijn van dezelfde club! Voorts is er geen Holocaust geweest. Niet naar aantallen en niet naar de aard van de massamoorden.

De kwalificatie Holocaust voor de Shoah impliceert dat de joden het zelf gedaan hebben. Holocaust is een typisch joods ritueel. Feit is dat de Zionisten, de joden van Hitler, in vereniging met de katholieken en seculiere racisten de Tweede Wereldoorlog en de Shoah verzorg hebben, in hun queeste naar wereldmacht. Dat is een lust die stamt uit de tijd dat het Byzantijnse Rijk het politieke verbond met de Khazarkoningen aanging toen ook het volk der Khazars gedwongen bekeerd is tot Jiddisjkeit.

De tekens Hitler en Auschwitz blijken vroeger middels een code gebakken te zijn in de Thora. Deze tekens worden daarin gerelateerd aan Armageddon, Eind Tijd, Apocalyps. De Zionisten hebben de opzettelijke vervulling van deze Katholieke fantasieën als basis genomen voor hun politiek maatschappelijke wereldbeweging, en aldus de Führer en het concentratiekamp vernoemd naar de van oudsher in de Kabbala terugkomende namen voor de Messias en de locatie waar zes miljoen joden ritueel gebrandofferd moesten worden ter meerdere eer en glorie van Moloch.

In het jodendom is Gd één. Moloch is Gd, Gd is Moloch. Satan is Gd, Gd is Satan. In het jodendom. Holocaust is de ouderwetse traditie van joden waarbij Gd een kado wordt gedaan om het harmonisch te stemmen bij en tijdens de orde van de dag. Dat kado wordt een zoen of brandoffer genoemd, waarvoor in de Thora de tekens HOLOCAUST gebruikt wordt. Moloch is (de) Gd waaraan mensen werden geofferd. Bovendien was Hitler meer dan alles tempelier opzoek naar de Heilige Graal. De oorlog van Hitler was boven alles religieus, net als de oorlogen van de christenheid in islamitische landen nu. Dezelfde kruisvaart.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus