U bent hier: Home / Hitler was Zionist

Hitler was Zionist

by J.L. de Kreek — last modified 29-04-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Hitler was Zionist. Eichmann was ook Zionist, en Feder was Zionist. De Zionistische held van Wilders, Ze'v Jabotinsky, erkent in zijn boek the War And The Jew dat Feder Zionist was. Feder was handlanger van Hitler bij de beruchte Bierkellerputsch. De Holocaust is bedacht door de Zionistische helden van Geert Wilders. Deze feiten blijken uit talrijke publicaties van de Zionistische helden van Wilders persoonlijk waarop niemand ingaat.

De muntHitler is betaald door Zionisten. De familie met het grootste belang in Israël was middels de onderneming eigenaar van het concentratiekamp Auschwitz waar de Zionisten zes miljoen Joden kabbalistisch in rook wilde laten opgaan door de schoorstenen van de familie die ook Charlie Hebdo laat drukken, de Knesset en het Hoger Israëlisch Gerechtshof sponsort en getrouwd is met de zus van Paris Hilton.

De familie Bush die later twee Amerikaanse presidenten en genocide op de Semieten in Irak leverde was diepgaand betrokken bij de bancaire zaken van Adolf Hitler. Meeste mensen weten niet dat SS de afkorting is van Zionisten-Socialisten en dat NaZi de afkorting is voor de samenwerking tussen de Nationaal Socialisten en de Zionisten. Israël is bedoeld om de Joden uit te roeien en de Zionisten zich te laten verrijken. Dat blijkt allemaal letterlijk uit de dagboeken van de Zionistische helden van Wilders die het zuivere antisemitisme der Zionisten meer dan voldoende bewijzen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus