U bent hier: Home / Hitler zoon Zion

Hitler zoon Zion

by J.L. de Kreek — last modified 04-04-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Adolf Hitler is een vaderjood. Net als Bram Moszkowicz. Hitler is het kind van een Rotsschild en een dienstmeid. Ook Abraham had een bijvrouw. Hitler volgde de agenda waarop Geert Wilders voortbouwt. Hitler en de helden van Wilders zijn de oprichters van Israël. Bedoeld als wereld-getto voor de joden om ze daar allemaal te laten creperen of onderwerpen aan het Ware Geloof, wat het geloof is van de helden van Wilders in slavernij.

Wilders wordt gewoon ordentelijk bevoegd gesloopt voor de bevoegde rechter in verband met zijn schuld aan het sneuvelen van Nederlandse militairen. Wilders wordt verweten dat hij willens en wetens de veiligheid van de Staat en bondgenoten in gevaar brengt. Wilders is net zo'n parasiet als Esther Voet.

Esther Voet die alles weet van Anne Frank en niemand onderwijst in het feit dat de Zionistische helden van Wilders volledig verantwoordelijk zijn voor de Tweede Wereldoorlog, het bombardement op Rotterdam en de deportatie van de Nederlandse Joden naar de concentratiekampen die in ieder geval voor een deel zijn opgetrokken door de onderneming van joodse financiers van Hitler.

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus