U bent hier: Home / Hitler's Jewish Executioners

Hitler's Jewish Executioners

by J.L. de Kreek — last modified 03-09-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Rond de 150.000 Joden namen deel aan de legers van Hitler. Zijn legers telde tientallen officieren met Joods bloed. De familie die gezien wordt als één van de meest vooraanstaande Joodse families op aarde, de familie Rothschild, was financier van Hitler en had Auschwitz in bezit. Het bedrijf van deze familie heet IG-Farben. Hun onderneming leverde ook buna en het gas aan het regiem van Hitler. De naam Hitler is de naam van een prominente Joodse familie. Holocaust is een typisch Joods ritueel. De familie Rothschild wil als vorst regeren over alle Joden.

De grote Joodse leider Ze'v Jabotinsky schrijft in 1940 dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog is. De eveneens grote Joodse leider Theodor Herzl zet met zijn publicatie in 'the Jewish Chronicle' in 17 januari 1896 de Endlösung op de internationale agenda. Ook publiceert hij een epistel waarin hij het scenario schets voor gedwongen deportatie van Joden per veewagons en transitcentra. In zijn dagboeken schrijft deze Joodse leider dat hij de uitvinder is van de 'Final Solution'. Ook schrijft hij dat het Jodenvraagstuk als grote “Versöhnungausklang” opgelost wordt. Wie het Jodendom een beetje kent weet dat hij daarmee een aan Jom Kipoer gelijkend offer ritueel bedoelt, een Holocaust. 

Wanneer persoon met Joodse achtergrond waarvan leden van de familie zijn vermoord in het kamp van de familie Rothschild publiceren over deze feiten mag dat niet van bepaalde Joden, dat vinden zij antisemitisme. Daarom zetten zij het Openbaar Ministerie onder druk en bedreigen zijn Magistraten met afschrikwekkende consequenties om de feiten te ontkennen en ouderwets Joden te vervolgen. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn beraamd, voorbereid, gefinancierd en uitgevoerd door Zionistische Joden. Zij die de Joden naar de gaskamers droegen waren Zionisten. Zij noemde zich Sonderkommando's. Na de oorlog logen ze dat zij gedwongen zijn.

De muntNa de oorlog zijn Joodse moordcommando's door Europa getrokken in een poging Duitsers uit te moorden, eufemistisch werd dit wraak genoemd. Het was bedoeld om te voorkomen dat Duitsers uit de school zouden klappen over de ware toedracht van de volkerenmoord. Eichmann die symbiotisch samenwerkte met de Zionisten is in Israël vermoord door zijn partners. Eichmann zag zichzelf als een tweede Herzl. Herzl en Jabotinsky zijn overigens helden van Geert Wilders. Voorts maakt Wilders zich mede schuldig aan genocide op Semieten in Irak. Herzl was een prominent journalist. Zijn plannen zijn verspreidt door journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf.

Anno 2016 liegen journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf over welhaast alles wat relevant is voor de mensheid in het algemeen en Thora trouwe Joden in het bijzonder. Het is de Zionistische Joden met name te doen geweest de Joden uit te roeien die zich op grond van staande wetten gebaseerd op de eeuwen oude Thora verzetten tegen enige Joodse Staat, uit te moorden. Verzet tegen de plannen der Zionisten moeten met bruut geweld worden neergeslagen, aldus de Joodse leider Herzl wiens wil het fundament is voor de politiek der Zionisten. Bij de Telegraaf Media Groep weten ze dit allemaal, van GeenStijl tot Telegraaf. Ook de familie Loonstein en Esther Voet en Ronny Naftaniel zijn hiermee bekend. Voorts is Geert Wilders hiermee bekend, en de Israëlische leiders. Ze kiezen ervoor te zijgen en zij die de feiten publiceren voor gek te verklaren, of gewoon te vermoorden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus