U bent hier: Home / HIV veroorzaakt géén AIDS

HIV veroorzaakt géén AIDS

by J.L. de Kreek — last modified 01-12-2017 06:00

01 december is het Wereld AIDS Dag. Dan moet iedereen doneren voor onderzoek naar AIDS en HIV. Dat HIV niet de oorzaak zijn kan van AIDS is van ondergeschikt belang. Al in 1984 is door de beroemde dr Robert Gallo in het hoog aangeschreven wetenschappelijke tijdschrift Science bewezen dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt. Het boeit helemaal niemand. De nomenclatuur bewijst reeds dat HIV niet de causale oorzaak kan zijn van AIDS. AIDS is een syndroom. HIV is een virus. Typisch voor een syndroom is dat een virus niet de oorzaak is. AIDS is géén virusziekte.

AIDS is een complexe aandoening als gevolg van verkeerde behandeling van reguliere aandoeningen of chronische vergiftiging van het immuunsysteem door bijvoorbeeld drugsgebruik en antibiotica. De eerste Aids-slachtoffers waren homo’s. AIDS werd ‘gay-related’ genoemd. De homo-gemeenschap was het eerste slachtoffer van dit syndroom wat zich vooral voordeed onder feestvierenden die drugs, geslachtsziekten, antibiotica en junkfood door elkaar gebruikten. Dat bij deze mensen ook HIV gevonden werd is vanzelfsprekend. Iedereen kan meerdere keren HIV krijgen. Het lichaam ruimt dit vanzelf op wanneer betrokkene gewoon gezond leeft en het immuunsysteem niet is aangetast. Hiv komt in het lichaam als gevolg van een reeds verzwakt immuunsysteem. Hiv verzwakt het immuunsysteem niet. Aan Hiv kan men herkennen dat betrokkene leidt aan oxidatieve stress

Mensen die denken dat ze tegen HIV medicijnen moeten slikken die worden voorgeschreven door artsen lopen het grootste risico op AIDS. De medicijnen tegen HIV zijn de oorzaak van AIDS. AIDS is een verkrijgingssyndroom wat wordt verkregen door te geloven in het bedrog van de beroepsgroep der artsen samenwerkend met de pharmachemie. Er heeft nooit een spoor van bewijs bestaan dat HIV de oorzaak zijn kan van AIDS. Het keiharde bewijs dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt is opzichtig en makkelijk te zien en begrijpen voor elke basisarts. De gelauwerde ontdekker van HIV, de Franse wetenschapper Luc Luc Montagnier van het Pasteur-instituut te Parijs, zegt zelf dat behandeling van oxidatieve stress de beste manier is om de Aids epidemie te behandelen. Dus evenwichtige voeding.

Share |
comments powered by Disqus