U bent hier: Home / Hoeren voor Holocaust

Hoeren voor Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 26-07-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Met dikke tetten en vette konten poseren Israëlische vrouwen halfnaakt voor de IDF militairen die dagelijks Palestijnen vermoorden. Dat zij hun verblijfplaats te danken hebben aan het feit dat de oprichters van hun land Hitler betaalde en Auschwitz hebben laten bouwen onderwijst niemand deze Hoeren voor Holocaust. Wat hen ook niet onderwezen wordt is dat veel van de Palestijnen die hun soldaten vermoorden van oorsprong Joden zijn.

De Joodse wortels van veel Palestijnen zijn te herkennen aan de tradities die zij ondanks bekering tot de islam hebben volgehouden. Wie voor IDF is is voor de Holocaust op de Joden. De Bijbel waarschuwt voor deze Snollen van de Hel. In het laatste boek Openbaring. Waarin ook Armageddon voorspeld staat. Het geloof van de Katholieken daarin was reden voor de oprichters van Israël om erop te vertrouwen dat de Papen hen volop zou steunen bij en tijdens de Endlösung der Judenfrage.

Openbaring 17:1 En één van de zeven engelen die de zeven schalen hadden, kwam en sprak met mij en zei: „Kom, ik zal u het oordeel tonen over de grote hoer, die op vele wateren zit, met wie de koningen der aarde hoererij hebben bedreven, terwijl zij die de aarde bewonen, dronken werden gemaakt van de wijn van haar hoererij.

Openbaring 17:4 En de vrouw was getooid met purper en scharlaken en versierd met goud en edelgesteente en parels, en in haar hand had zij een gouden beker, die vol was van walgelijkheden en de onreinheden van haar hoererij. En op haar voorhoofd was een naam geschreven, een mysterie: „Ba̱bylon de Grote, de moeder van de hoeren

Openbaring 17:15 De wateren die gij gezien hebt, waar de hoer zit, betekenen volken en scharen en natiën en talen. En de tien hoorns die gij gezien hebt, en het wilde beest, die zullen de hoer haten en zullen haar woest en naakt maken, en ze zullen haar vleesdelen opeten en zullen haar geheel met vuur verbranden.

Omdat deze Trollen van Satan de Bijbel niet kennen en volledig ten onrechte denken dat zij geen Nazi's zijn, weten ze niet dat het vuur waarover de Bijbel spreekt en waarin zij verbranden zullen aangestoken wordt door hun eigen leiders. Net als toen met de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus