U bent hier: Home / HOLOCAUST 2.0

HOLOCAUST 2.0

by J.L. de Kreek — last modified 10-05-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Omdat iedereen breinziek de indoctrinatie van het onderwijs en de media gelooft en niemand oplet predikt Jan Reetkever Roos niet dat de volgers van de helden van Wilders de Derde Wereldoorlog en Holocaust 2.0 voorbereiden. De eerste Holocaust is geweest in 1940-1945 in de kampen waar het personeel van IG-Farben de baas was. Iedereen denken dat de SS de hardste knuppels waren. Mis. Dat was het personeel van IG-Farben wat na de oorlog strafrechtelijk nagenoeg volledig buiten schot is gelaten.

De Holocaust is in 1897 reeds gepland door de helden van Wilders. Dat kan iedereen weten sinds 1922 omdat toen de Blauwdruk voor de Holocaust in het Duits gepubliceerd is ten titel van Dagboeken van Theodore Herzl en verspreid in Nederland onder journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. Het bijzondere aan de Holocaust is dat een journalist en niet Hitler of de S.S. de geestelijk vader is.

Deze journalist heeft zich laten inspireren door zieke Eind Tijd fantasieën der Papen, die altijd al de Joden kapot willen want het zijn tenslotte de moordenaars van Jezus Christus, en daardoor de bereidwillige medewerking van het Vaticaan verkreeg. De eerste poging van de Zionisten om de Joden in Europa bijna volledig uit te roeien mislukte omdat de Paus niet alle Joden collectief wilde bekeren tot het Katholicisme.

Hun tweede poging om de Joden uit te roeien is bijna geslaagd. In de kampen van de familie van de patroon van de helden van Wilders, zij die Chrarlie Hebdo laten drukken, en in het veld, zijn rond de één komma zeven tot drie komma drie miljoen Joden vermoord. De poging om zes miljoen Joden ritueel in rook op te laten gaan in de schoorstenen van de Kabbalisten is mislukt. Dit mag alleen niet geopenbaard worden van Esther Voet want dat vindt ze Jodenhaat.

Wanneer Esther Voet kaalgeschoren op straat staat stamelend dat ze het niet geweten heeft terwijl iedereen haar uitlacht weet ze dat ze een eerste klas Moffenhoer is. De volgende Holocaust zal plaatsvinden in het Midden Oosten waar nu Israël gesticht is als wereld-getto. Omdat Jan Roos de kluit belazert denken de meeste mensen dat Israël een Joodse Staat is terwijl elke Jood weet dat elke vorm van bestuur speciaal voor Joden een getto is. De stichters van Israël hebben er geen enkele misverstand over laten bestaan dat de gettomuren louter eufemistisch afgebroken werden.

Dit zijn de feiten zoals die nu reeds geruime tijd onder verwijzing van authentieke bronnen bewezen staan op goedenieuws.nl en Jan Roos en alle redacties van de Telegraaf Media Groep of de publieke Omroep halen er de neus voor op. Omdat niemand al meer dan 118 jaar luistert naar Joden en iedereen doodleuk de Nazipolitiek van Zion ondersteunt zullen 12 miljoen lange armen uit de lijkenkelders van Auschwitz een bloedstollende Jihad alle middelen rechtens leveren. Het Auschwitzbedrog van Esther Voet moeten gewroken worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus