U bent hier: Home / Holocaust belachelijke veronderstelling

Holocaust belachelijke veronderstelling

by J.L. de Kreek — last modified 25-02-2013 22:30
Opgeslagen onder:

Dat de Jodenvervolging van 1940 – 1945 een Holocaust zou zijn is een belachelijke veronderstelling. Dat impliceert immers dat de Joden zelf het brandoffer hebben gebracht en dat de gaskamers van Auschwitz eigenlijk kabbalistische offerplaatsten zijn en dat de schoorstenen waren voor het as van de mensen die ter verzoening met een bovennatuurlijke kracht, godheid of geest, voortkomend uit een besef dat de Joden iets goed te maken zouden hebben voor wat ze willen, vergast en verbrand zijn. Dat de Joden geen Joodse Staat willen is een ding wat zeker is. Wat meteen onderschrijft dat Holocaust de onjuiste kwalificatie is voor de massamoorden op de Joden in Europa begin vorige eeuw.

Naar het schijnt is het de beroemde Joodse schrijver Elie Wiesel geweest die de genocide op de Joden de Holocaust genoemd heeft. Nobelprijswinnaar Elie Wiesel heeft pakkend geschreven over ervaringen in concentratiekampen die niet van hem bleken te zijn. Elie Wiesel zou slachtoffer zijn van de concentratiekampen en net als de vader van advocaat Bram Moszkowicz een telefoonnummer op de arm getatoeëerd hebben gekregen. Het frappante met het telefoonnummer van Elie Wiesel is nu dat niemand het te zien krijgt en dat niemand het tot nu gezien heeft, en dat alle foto's van Elie Wiesel met linker of rechter arm bloot geen telefoonnummer laat zien en Elie Wiesel niet herkent wordt door oud collega kampslachtoffers en dat foto's uit het kamp waar Elie Wiesel verbleven zou hebben vervalst blijken te zijn.

Het pijnlijke is evenwel dat inderdaad het oogmerk bestaat zes miljoen Joden of meer te vermoorden. Het plan om alle Joden te vernietigen en 'on the fly' ook even de kleurlingen te verdampen, komt van de Zionisten. Er zijn wel Joden vergast in Auschwitz, alleen geen miljoenen. Het kamp was eigenlijk bedoeld als agrarisch modelkamp en is niet goed gemanaged. Een tyfus epidemie heeft de grote aantallen slachtoffers gemaakt. Een komma een miljoen doden in het totaal. De familie die het eigendom had over Auschwitz en die gelegenheid gegeven heeft aan de bouw van dat kamp, is ook de financier van de Israëlische Knesset, het Israëlisch Hoger Gerechtshof en de Verenigde Naties. Voorst heeft deze familie Hitler betaald, is Hitler een bastaard kleinkind van de familie, en staat de familie op de rol gekroond te worden als Koninklijke familie van Israël.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus