U bent hier: Home / Holocaust = bullshit

Holocaust = bullshit

by J.L. de Kreek — last modified 04-03-2015 09:10
Opgeslagen onder:

Wat de leerlingen zeggen op scholen dat de Holocaust allemaal bullshit is, is niks anders dan de waarheid. Als eerste moet vastgesteld worden dat de Zionisten de grote schuldigen zijn. Al vanaf 1897 is deportatie van de Joden uit Europa hún oorlogsdoel, terwijl het antisemitisme door de Franse Revolutie vrijwel verdampt was in West Europa. Als tweede moet vastgesteld worden dat er geen zes miljoen Joden vermoord zijn. De leugens over de zes miljoen zijn net als de rest van de verjoodste geschiedenis harde leugens.

Die joden hebben ook helemaal geen historische of genetisch rechten over Palestina want al die joden uit Europa komen helemaal niet uit het Midden Oosten. De Europese joden komen uit Oekraïne en omstreken waar het nu net als voor de oorlog ouderwets hommeles is, geleid door fascisten en racisten. De feiten en de cijfers staan allemaal op www.holocaustfraude.nl

De joden die willen dat iedereen niet de Holocaust ontkent bedreigen de Staat met afschrikwekkende consequenties wanneer de Holocaust wel ontkend wordt. Aan de Tweede Wereldoorlog vooraf werd ook iedereen bedreigd door de Zionisten om mee te werken aan door de Zionisten bedachte plannen van de Endlösung der Judenfrage. Het is de held van Wilders die de Endlösung heeft uitgevonden. Het is een andere held van Wilders die voorafgaande de Tweede Wereldoorlog vrede weigerde zonder dat de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd was.

Bovenstaande tekst is geschreven door iemand van de Tweede Generatie van wie vrijwel de gehele Joodse familie in de kampen vermoord is omdat het Joden waren. Vandaag mag hij de waarheid niet vertellen over de Joden want dan wordt hij vervolgd door de Zionisten en getrakteerd op huiszoekingen en inbeslagname van goederen. Al aan het begin van de jaren negentig van vorige eeuw is officieel vastgesteld dat er bij lange na geen zes miljoen Joden zijn vergast. Het staat gewoon op de gedenktekens van Auschwitz dat het allemaal anders is dan de gore Zionisten willen dat iedereen gelooft.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus