U bent hier: Home / Holocaust ende Joodsche Wereldregering

Holocaust ende Joodsche Wereldregering

by J.L. de Kreek — last modified 31-05-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Zéker de Joden van Amsterdam Zuid zouden de Holocaust moeten ontkennen. Wél bewaking krijgen om Joodse doelen te beschermen en niet eerlijk zijn over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en de schuld van de Joodse leiding daaraan is vragen om problemen. Seksrabbijn Berland mag niet worden uitgeleverd aan Israel omdat deze Nazistaat het oogmerk bezit Joden te benadelen. Dat blijkt uit de ongeschreven grondwet van Israel waarvan de architecten van de Holocaust de makers zijn.

Israel is opgericht te Basel augustus 1897 als vereniging Erez Israel om een eind te maken aan het antisemitisme vrije bestaan van de Joden in West Europa. Het antisemitisch monster was spreekwoordelijk in slaap gevallen in Europa en de Zionisten hebben het beest wakker geschud en kwaad gemaakt tot de conflictueze tweedeling en existentiele bedreiging die het nu is. De Tweede Wereldoorlog is de oorlog van de helden van Wilders.

Mannen die zich voordoen als Joden of pretenderen Joodse belangen te dienen terwijl daarvan geen enkele sprake is. De assimilerende en emanciperende Joden zijn consequent beschermd ook door de Duitse Arbeiders Partij van Adolf Hitler. Het blijkt allemaal makkelijk uit de autentieke onvervalste documenten die de Zionisten aan het oog van iedereen ontrokken houden. Wel maken de Zionisten propaganda van Anne Frank en ze zwijgen over de eigen propaganda in de Britse en Amerikaanse media om dat ongetemde probleem voor deze dagboekschrijfster te laten plaatsvinden.

De kwalificatie Holocaust voor de Jodenvervolging is gegeven door priesters die de brandoffers persoonlijk voltrokken hebben in de kampen van de joodse financiers van Adolf Hitler. Alles aan Hitler staat in het teken van het dienen van de belangen der Zionisten. Hitler en de Tweede Wereldoorlog en Auschwitz en de Exodus zijn projecten van joodse families die ook belang hadden in de slavernij. Zij hebben zich nooit neergelegd bij de democratie en de mensenrechten. Deze mensen willen de macht over iedereen. Na de Tweede Wereldoorlog zijn zij door eigen criminele toedoen buiten beeld gebleven van de Nazi-jagers.

Vandaag staan zij aan de basis van de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de oorlogen in Moslimlanden om de droom van het vorstendom tussen de Eufraat en de Rivier van Egypte voor de familie Rotschild te realseren, alle Semieten van het Midden Oosten brandofferend om de koninklijke kroning te laten plaatsvinden in de nieuw op te trekken Kathendraal waar nu de Gouden Rotskoepel en Al AqsaMoskee in Jeruzalem staan. Die Katholieke berg stenen zal aldan verkocht worden als de Derde Tempel Joodse terwijl feitelijk Rome en de Romeinen ouderwets heersen over het Beloofde Land.

De families van de personen die volledig verantwoordelijk zijn voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 waren vroeger heer en meester in Joodse getto's in het Heilige Romeinse Rijk. Speciaal verlof hadden zij gekregen om het eigen volk als slaven in getto's gegijzeld te houden. Kerstenend met de harde knuppel van de getto politie en de Zionistisch geinspireerde pogroms. Omdat de joodse leiding de getto's over de hele wereld hield kwamen de Zionisten met het plan de getto's en de vrije joden in Europa voor de lol en het geld uit te dunnen met een Holocaust en de overgebleven generaties op jagen naar het Midden Oosten om het als werkbijen te koloniseren voor de aanstaande koninklijke familie der joden.

Aangezien in ieder geval de vrije Joden van Eurpopa geen enkele behoefte hadden aan een Joodse Staat omdat ze domweg gelukkig waren in de Diaspora sloten de Zionisten een verbond met de antisemieten en het Vaticaan om de politiek maatschappelijke realisatie van de Totaal Oplossing van het Jodenvraagstuk te voltooien. Daarbij plande zij een genocide op zes miljoen joodse broeders en zusters omdat dit volgens de kabalistische schrifturen de gebeurtenis is die voorafgaat aan de wederkomst van de verlosser.

Geluk bij een ongeluk hebben de Zionisten het ritueel van het heilige brandoffer van zes miljoen broeders en zusters niet kunnen volbrengen in de gaskamers en ovens van de door hun sponsors gefnancierde Auschwitz en overige kampen. Envoudigweg technische mankementen aan de ovens en het oprukken van de Russen heeft roet gegooid in de realisatie van het heilige offer van zes miljoen Joodse zielen die de Zionisten voor Satan door de schoorstenen van de ovens van Auschwitsch volledig in rook hebben wilen laten opgaan om zijn trouwste fans te verblijden met de Nieuwe Wereld Orde die door Hitler de Joodsche Wereldregering genoemd is.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus