U bent hier: Home / Holocaust: fictie der verzonnennen

Holocaust: fictie der verzonnennen

by J.L. de Kreek — last modified 17-12-2013 14:15
Opgeslagen onder:

De kwalificatie Holocaust is aan de Shoah gegeven door Eli Wiesel. Eli Wiesel is heel zielig want hij heeft in het kamp gezet. Daarover heeft hij boeken geschreven. Daarmee heeft hij prijzen gewonnen. Allemaal gelogen. Blijkt eerst decennia later wanneer het vervalste materiaal ter tafel komt en Eli helemaal geen kampnummer blijkt te bezitten. Eli Wiesel verzint ook dat hij Joods is.

Een van de mooie uitspraken van Wiesel is: I describe incidents which may or may not have happened but which are true. Ook deze zin is heel mooi van Eli Wiesel: The sincere Christian knows that what died in Auschwitz was not the Jewish people but Christianity. Deze zin is het mooist: In my calculation, all the figures add up to the same number: six million. Het bijzondere aan de Joodse cijferkunsten is dat het Joods telraam bij het cijfer zes miljoen een afwijking bezit ten opzichte van alle andere weldenkende telramen. In de Joodse aritmetica is elke subtractie van zes miljoen gelijk aan zes miljoen.

In het alles bepalende Black Book uit 1946 staat geschreven: Four million Jews—about two-thirds of the six million who perished in Europe at the hands of the Nazis—were murdered at Oswiecim and its subsidiary camps. Daarmee is onmiddellijk bewezen dat de genocide op zes miljoen Joden NIET en waarachtig NOOIT heeft plaatsgevonden want in 1990 is officieel vastgesteld dat er één en geen vier miljoen Joden zijn vermoord at Oswiecim and its subsidiary camps. Één miljoen min drie miljoen is in het gewoon Nederlands nog altijd drie miljoen. Zes min drie is drie. Dus zes miljoen min drie miljoen is drie miljoen.

Verondersteld collega kampgenoten van Welie Ezel die er wel gezeten hebben met tatoeage en al weten dat Eli Wiesel niet hun mattie was. Eli Wiesel is niet de enige die een verzonnen kampverleden bezit. Ook zijn er niet weinig prominenten in de oorlog in kampen vermoord die ver na de oorlog nog een keer overleden zijn. Niet weinig van de personen die als vermist zijn opgegeven staan meerdere keren geregistreerd in de archieven die de moord op zes miljoen joden moeten voorstellen.

Ook familienamen van prominenten Nazi's komen voor in de Shoah Database Yad Vashem te Jeruzalem. De bedenker van de Jodenvervolging van 1940-1945 (Zionist Theodore Herzl) kijkt vanaf zijn graf op de Herzlberg naar het Holocaustmuseum wat ter meerdere eer en glorie van zijn sadistisch satanisme is aangelegd. Er zijn geen zes miljoen Joden vergast. De Fransen hebben zes miljoen Joden betaald om Duitsland te vernietigen, en de Amerikaanse Zionist fantaseerde in 1900 reeds over Holocaust op zes miljoen Joden in Europa. Verder heeft Eli Wiesel zes miljoen boeken verkocht. 

Deze Zionistische parasieten die zich voordoen als Joden zijn ook de grote profiteurs geweest van de internationale slavenhandel. De beste slaven werden bij Cohen gekocht. De Joden lijken zich niet te schamen voor de vele advertenties die er in de archieven te vinden zijn waarin Jacob Cohen & Zoon hun negers aanprijzen. Het is niet eens zo heel lang geleden. Relatief kort voordat de Zionisten de mensenrechten voor de Joden ontbonden te Basel 29-31 augustus 1897. De wereld prijzend om de ruime hoeveelheid slaven.  

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus