U bent hier: Home / Holocaust géén leugen

Holocaust géén leugen

by J.L. de Kreek — last modified 15-06-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Na het zien van de documentaire “de langste nacht voor de Joodse Raad” van de Joodse journalist Hans Knoop bij de Joodse Omroep zal zelfs de meest notoire Holocaustontkenner door de knieën moeten en erkennen dat er wél degelijk een bloedserieuze Holocaust heeft plaatsgevonden. De Joodse intellectuelen, de Joodse elite, de gettomanagers van vroeger hebben sinds 1897 met alle middelen die zij bezaten het Joodse volk gebrandofferd voor de kolonisatie van Palestina.

Joodse RaadVanuit het perspectief van de Joodse slachtoffers is dit vanzelfsprekend anders. De honderdtienduizend Nederlandse Joden waaronder Anne Frank die zich ondergedoken hielden voor de lange arm van de Joodse leiding hebben niet zichzelf ten volle bewust van het naderend eind in de gaskamers gepropt om vrijwillig tegen het plafond gedrukt te verstikken in het door de ongekroonde vorst der Joden gefinancierde gas. De Joodse leiding die zich majesteitelijk laat bedienen had al in 1897 besloten dat het eigen volk uitgedund en opgejaagd moest worden naar het wereld-getto te Palestina.

Dat het de Joodse leiding niet is gelukt het magische aantal van zes miljoen Joden ritueel volledig in rook te laten opgaan in de door henzelf opgetrokken vernietigingskampen is meer geluk dan wijsheid. Gebreken in de oplevering van de ovens voor Auschwitz en het oprukken van de Russen maakte voortijdig een eind aan de Holocaust die de Amerikaanse Joden reeds in 1900 droomde. Dat de Joden door de Joden zijn vergast en ritueel gewassen en verbrand duidt vanzelfsprekend op een traditionele Holocaust waarom de Joodse cultuur bekend staat.

Holocaust is typisch voor Joden. Een traditie die teruggaat tot Mozes. Staat allemaal in de Thora wat een Holocaust is. Dat de Joodse leiding dit ritueel transponeert naar het eigen volk is nieuw in 1940-1945. Het was de bedoeling zes miljoen Joden te brandofferen omdat dit getal overeenkomt met het perfecte getal in de Kabbala. Het volgen van de Kabbala is een ziekte onder Joden en zij die zich daarmee vereenzelvigen. De Kabbala is het draaiboek van Satan om wereldmacht te laten vallen in de handen van Papen en slavendrijvers.

De Holocaust is niet volbracht. Dit houdt in dat niet voldaan is aan de eisen die de Kabbala stelt aan de stichting van de Joodse Staat dus de Joodse Staat is onbevoegd gesticht en moet ontbonden worden of er gaan nog drie miljoen of meer Joden gebrandofferd worden om achteraf aan de voorwaarden te voldoen. Dat laatste is het meest waarschijnlijk. Het oogmerk van vereniging Erez Israël is de vernietiging van álle Joden op aarde of ze te laten bekeren tot het wáre geloof wat een soort Katholicisme is. Ook van Satan.

Een échte Holocaust was het natuurlijk niet. De Tweede Wereldoorlog en de vernietiging van het Joodse volk behalve zijzelf was het particulier initiatief van de Joodse leiding waaronder beroemde bankiers die in het Heilige Romeinse Rijk toen zij de bazen waren over het Joodse Getto in Frankfurt Am Main reeds fantaseerde over een koninkrijk voor de familie. De Holocaust is de Joden opgedrongen door de Joodse leiders. De intellectuelen, de elite. Het Joodse volk heeft niet zelf democratisch in alle vrijheid bepaald dat het zichzelf uit eigen vrije wil liet uitdunnen in transitcentra van vereniging Erez Israël. De Joodse leiding bracht het offer vrijwillig. Konden ze makkelijk doen want Hitler en de antisemieten waren hun beste vrienden en door hen geaccrediteerd om de massa te controleren.

Eigenlijk is het een hele grove trap na voor de Joodse slachtoffers om de Jodenvervolging van 1940-1945 een Holocaust te noemen. Noem het een genocide. Een massamoord. Een Shoah - de vernietiging van het Joodse volk door de Joodse leiding omdat er zo lekker aan verdiend worden kon door de financierende bankiers en petrochemische industrie en omdat voor de kolonisatie van Palestina alleen de Sweet Seventeens nodig waren die zoals Auschwitz ook gebouwd was het uitverkoren volk uithangend vanuit hun archrarisch modelkampen de oorspronkelijke Semitische Palestijnse bewonders uitmoorden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus