U bent hier: Home / Holocaust gore geschiedsvervalsing

Holocaust gore geschiedsvervalsing

by J.L. de Kreek — last modified 27-02-2013 09:50
Opgeslagen onder:

Het onderwijs over de Holocaust is de meest gore antisemitische geschiedsvervalsing van mensen die de Tweede Wereldoorlog en de Shoah bewerkstelligd hebben: de Zionisten en Katholieken. Louter het woord “holocaust” gegeven aan de Jodenvervolging van 1940 – 1945 demonstreert de perversiteit van de antisemitische propagandisten. Alsof de Joden zelf het zoenoffer gebracht hebben. Dat de Holocaust misbruikt wordt om Palestina voor de antisemieten op te eisen is diep ziek.

Het meest abjecte aan deze geschiedsvervalsing is misschien wel dat de medewerkers van het Centrum Informatie Documentatie Israël, het Meldpunt Discriminatie Internet, de Anne Frank Stichting, de Joodse Omroep en al de prominente en zogenaamd Joodse politici actief eraan bijdragen dat de leugens over de Holocaust in stand blijven, terwijl ze beter weten. Dat er geen Holocaust heeft plaatsgevonden blijkt uit het woord zelf en het eenvoudige feit dat er significant minder dan zes miljoen Joden vermoord zijn bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Ook de hoofdschuldigen aan de Jodenvervolging van 1940 – 1945 zijn evident anderen dan de Duitsers. Niet dat de Duitse bezetter geen kwaadaardige rol gespeeld heeft alleen het diende de Heilige Zionistische Zaak van een Jodenvrij Europa. De Duitse bezetter is betaald door de Zionisten. Auschwitz was een Zionistisch kamp. Zionistische agenten en leiders trainde samen met de fascisten. De eerste bruinhemden waren Zionisten. Het blatante antisemitisme wat begin vorige eeuw in zwang kwam is Zionistisch geïnspireerd.

Alles met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog is het project van de Zionisten die al sinds 1897 uit zijn op bezitneming van Palestina, het aanhitsen van antisemitisme en het uitvoeren van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk. Dat Hitler dit vraagstuk opgeworpen heeft is een grove leugen die Zionisten niet te vergeven is. De Zionisten hebben de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk op de internationaal politieke agenda gezet en ze hebben Hitler betaald om het uit te voeren. Hitler en zijn SS waren in dienst van de Heilige Zionistische Zaak. Joden in Israël zijn in groot gevaar omdat deze 'Nazi fährt nach Palestina' het wereld-getto is wat door oud-slavendrijvers is gebouwd om Joden te verdrukken en alsnog volledig te vernietigen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus