U bent hier: Home / Holocaust grote leugen

Holocaust grote leugen

by J.L. de Kreek — last modified 25-09-2013 10:10
Opgeslagen onder:

De Holocaust is een gigantisch grote leugen moedwillig in het leven geroepen door Nazi's. Deze Nazi's doen alsof zij joden zijn en noemen zich Zionist. Dankzij recent ontdekte onthullende authentieke Zionistische geschriften is met honderd procent zekerheid vast te stellen dat de Zionisten de grote beramers zijn van de Tweede Weredloorlog en de Holocaust zijn en dat zij er niet in geslaagd zijn zes miljoen joden in de kampen te brandofferen.

De Zionisten hebben tussen de één komma zeven en drie komma drie miljoen Joden vermoord. Misschien wat meer of misschien iets minder. Strikt genomen zijn er weinig joden vermoord bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog omdat de meerderheid van de verondersteld joodse bevolkingsgroep in ogen van belijdende joden afvalligen waren. Joden zijn alleen joden wanneer zij het jodendom belijden. Het geloof niet belijden maakt iemand ongelovig. Een niet belijdende Christen is geen Christen. Iemand die zegt ik ben Christen maar ik doe er niks aan zegt iets wat nergens op slaat.

Joden die tevens belangen van de Zionistische zaak behartigen zijn alles behalve joden. Dat zijn verdekt opgestelde Nazi's. De Zionistische organisaties zijn 'undercover' organisaties van Nazi's. Nazidekmantels. Israël is gesticht door Hitler. De Nazi's hebben na WOII de zetel verplaats van Berlijn naar Jeruzalem en zijn nu op weg het Derde Rijk definitief te vestigen. Daartoe beramen zij de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 en zetten zij de wereld aan tot een ouderwetse hetze tegen de Semitische medemens. Dit keer de Moslims die net als joden tot de stam der Semieten behoren.

Merendeel van de joden die vermoord zijn in de Tweede Wereldoorlog waren geen Semieten. Dat waren nakomelingen van Ashkenaz, een andere stam van Noah dan waar de joden en islamieten vanaf stammen. De president van Iran is meer verwant met de joden dan Ronny Naftaniel, Esther Voet, Lodewijk Asscher, Leon de Winter of welke andere prominente Nederlandse jood dan ook. Palestijnen zijn niet zelden van oorsprong joden die nu belaagd worden door de Nazi's! Israël is het wereld-getto van de grootste antisemieten op aarde na het Vaticaan: de Zionisten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus