U bent hier: Home / Holocaust is relatief

Holocaust is relatief

by J.L. de Kreek — last modified 29-04-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Zionist Einstein zei het al: alles is relatief. Voor zover de Holocaust niet ontkend worden mag is het de vraag in hoeverre de Zionisten daarvan voordeel hebben. Holocaust namelijk is een typisch Joodse traditie die Zionistisch geëxtrapoleerd werd naar het eigen volk door ze collectief te vergassen in concentratiekampen waarvan de ongekroonde Koninklijke familie der joden, juridisch eigenaar was.

Dat de Zionisten de grote schuldigen zijn van de Jodenvervolging van 1940-1945 staat met voldoende zekerheid vast om Esther Voet te kunnen vervolgen in verband met georganiseerde criminaliteit. Deze vrouw begaat een bijzondere vorm van bedrog waarbij zij de feiten verheelt die bewijzen dat de Zionistische leiders de kwartiermakers waren van WOII en de Shoah, en deelneemt aan het bedreigen van de onafhankelijke rechtspraak om te voorkomen dat deze feiten anderszins algemeen bekend worden. Van de zes miljoen Joden die de Zionisten hebben willen vergassen, zijn tussen de 1,7 en 3,3 miljoen daadwerkelijk vermoord.

Dus de Holocaust is mislukt. De Zionisten zijn niet geslaagd in de missie de Almachtige te trakteren op het kabbalistische offer van zes miljoen van de eigen broeders en zusters. Daarom is Adolf Eichmann geëxecuteerd te Jeruzalem. Want hij heeft gefaald. Eichmann was overtuigd Zionist. De grote schrijver Harry Mulisch heeft over de zaak 40/61 tegen Eichmann een journalistiek werk geschreven waarin hij de trouw van Eichmann aan het Zionisme niet bekend maakte terwijl Eichmann zelf daarover niet geheimzinnig deed en hij al ver voor de oorlog vriendschappelijke omgang had met Zion.

De Duitsers waren als de dood voor de Zionisten die zich voor deden als Joden. Zionisten zijn geen Joden. Weldenkende rabbijnen zijn daarover bijzonder helder. Joden leven in de Diaspora en daarmee basta. Het Zionisme is de strijd van corrupte joodse leiders, katholieken en andere opportunisten tegen assimilatie en emancipatie van Joden in de wereld. De Zionisten willen net als Wilders geen niet westerse allochtonen in Europa. De Zionisten willen alle minderheden gesepareerd in het eigen reservaat zoals de Indianen ook gegijzeld zijn. De Zionisten zijn de grondleggers van de genocide op de Indianen én die op de Joden. Ook staan zij aan de basis van de massamoorden op de Palestijnen, wat niet zelden tot Islam bekeerde Joden zijn.

Zionisten zoals Esther Voet en Ronny Naftaniel en Ronald Eissens en Uri Rosenthal zijn misschien wel de meest liederlijke criminelen op aarde. Juist zij zijn bekend met de feiten en houden het voor zichzelf en dragen bij aan dwalingen daarover omdat daarvan de eigen Zionistische organisatie profiteert, en daarmee zij persoonlijk uiteraard. Zionisme is een haatdragende fascistoïde ideologie die niks te maken heeft met Jodendom, en waarvan de grondleggers en leiders prominent de grote fantasierijke flamboyante kwartiermakers zijn De muntvan die verrekte Tweede Wereldoorlog en Holocaust.

Ook dat de Eerste Wereldoorlog niet in 1919 reeds eindigde komt omdat Zionisten uit het winnende Duitsland, de Amerikanen erbij betrokken hebben in ruil voor de Balfour Verklaring waarbij Palestina aan de Nazi's is beloofd. Dat de Nationaal Socialisten hun nakoming van de deportatie-afspraken met bestuur van Israël in oprichting keurig nakwamen, wordt onder andere bewezen door de grote aantallen gedeporteerde Nederlandse Joden. Ook de medaille die Goebbels ter ere van het verbond met Zion liet slaan spreekt boekdelen. De Zionisten en Nazi's staan nog altijd in een symbiotische verhouding tot elkaar. Zionisme is dé bron van het moderne antisemitisme.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus