U bent hier: Home / Holocaust Katholieke kruistocht

Holocaust Katholieke kruistocht

by J.L. de Kreek — last modified 06-12-2017 10:30
Opgeslagen onder:

De erkenning door Katholiek Donald Trump van Jeruzalem als hoofdstad van Israël bewijst dat de Holocaust inderdaad de Katholieke Kruistocht is die het lijkt. Meeste mensen krijgen oppervlakkige Holocausteducatie waarin feiten zijn verdraaid en waarheid onrecht is aangedaan om de grote mannen achter de Nazi’s de hand boven het hoofd te houden. De Holocaust is georganiseerd door Zionistisch geïnspireerde journalisten, schrijvers en publicisten. Het doel is ondemocratisch wereldheerschappij voor een Syndicaat van industriëlen.

Het Vaticaan is ketenpartner van dit Syndicaat. De Holocaust is bedacht door een Oostenrijkse journalist en afvallige Asjkenazim die al in 1895 de hand van de Paus kuste om het Jodenprobleem finaal op te lossen. Toen de Paus niet bereid was alle Joden behalve deze afvallige Asjkenazim en zijn 'partners in crime' collectief te bekeren tot het Katholicisme bood hij het Syndicaat aan de Holocaust te laten uitvoeren door de antisemitische bondgenoten die daarvoor speciaal zijn geaccrediteerd door de Zionistische vrienden van het Vaticaan.

Het Vaticaan wist al in 1900 dat de Zionisten zes miljoen Joden in West Europa wilde laten Holocausten. Het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf zijn in ieder geval al sinds 1922 betrokken bij de voorbereidingen op de Holocaust. Ook de Britten hebben dit jaar precies 100 jaar geleden een grote duid in het zakje gedaan onder andere met de beroemde Balfour verklaring aan Baron Rothschild die familie was van de leider van het Syndicaat waarvan Balfour geweten moet hebben dat het de Holocaust aan het voorbereiden was. Deze familie financierde teven Hitler en had via de onderneming Auschwitz in bezit.

Deze familie wil als vorst regeren over alle Joden. Voorts willen de familie en de Zionisten een nieuwe tempel laten bouwen op de huidige locatie van 'the dome of the rock'. Zij doen of dit dan de nieuwe Joodse tempel is op de plek waar de laatste tempel is verwoest. Deze tempel is niet Joods omdat er niks Joods is aan deze familie of de Zionisten. Israël is geen Joodse Staat. Israëlieten zijn bij ruime meerderheid géén Joden. Het zijn niet eens Semieten. Israëli zijn Europeanen met een waanstoornis. Nazileider Adolf Eichmann is in Jeruzalem berecht door van oorsprong Duitse magistraten!

Deze familie Katholieken die verantwoordelijk is voor de Holocaust doet zich Joods voor om te misleiden. De familie gedraagt zich als erfgenaam van het Heilige Romeinse Rijk. Leden van deze familie zien zich als Eerste Prins van Groot Israël (Nasi). De agenda voor werelddominantie van deze familie omvat tevens de aanslagen in de VS 11 september 2001, Microsoft en Windows, het referendum-bedrog van Jan Roos en Thierry Baudet, de misdaden tegen de Joden van Hidde Jan van Koningsveld en Esther Voet en Bart Schut en Leon de Winter en Matthijs van Nieuwkerk en Jort Kelder en Joris Luyendijk en Beatrice de Graaf, en mogelijk de aanslag op de MH17.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus