U bent hier: Home / Holocaust = leugen

Holocaust = leugen

by J.L. de Kreek — last modified 08-12-2014 15:15
Opgeslagen onder:

Dat Nederland Holocaustontkenning begrijpt als belediging van Joden wegens geloof of ras komt omdat de Nazi's de naoorlogse geschiedschrijving bepalen. Iedereen denkt dat de Moffen verloren hebben terwijl zij slechts Hitler hebben gedumpt, en de zetel hebben verplaatst naar Israël en de Verenigde Staten van Amerika. Ook bestaat er geen bewijs van de genocide op zes miljoen Joden.

De fabel van de zes miljoen komen uit de Kabbala. De Zionisten wilde vervulling ervan zodat hun kolonisatie van Palestina ritueel bekrachtigd was met het volmaakte brandoffer. De feiten en cijfers wijzen uit dat er tussen de één komma zeven en drie komma drie miljoen Joden zijn omgebracht en dat de Zionisten de grote schuldigen zijn. Theoretisch kan het ook gaan om een paar honderdduizend vermoorde Joden.

De antisemieten zijn direct en indirect aangezet door de Zionisten die zelf in hun werken uit de 19e eeuw schrijven dat in ieder geval West Europa welhaast volledig bevrijd was van antisemitisme, en dat dit verandert in bijvoorbeeld Italië wanneer zij daar kwartiermaken. De Zionisten zijn zich eerst militant en onjoods nationalistisch gaan opstellen voordat het antisemitisme loskwam in Wet Europa. Eerst verklaarde de Zionisten de oorlog aan Duitsland voordat Hitler anti-Joodse maatregelen nam.

De pogroms in Oost Europa voor de oorlog, zelfs in de 19e eeuw, zijn gevoed door de ambitie van de Zionisten om alle Joden zo snel mogelijk bij elkaar in het wereld getto te Israël te hebben, waar ze in de toekomst volledig omgelegd worden of zich bekeren tot het ware geloof. De Tweede Wereldoorlog is de kruistocht van de familie Rothschild om Koninklijke familie te kunnen zijn van groot Israël, met de volkeren van de aarde geknecht als slaven van hen en het Vaticaan.

Wie de waarheid niet gelooft wacht op wat de feiten brengen zullen. De feiten die iedereen dagelijks in het gezicht gedrukt worden en waarvan Powned verkiest om weg te kijken. Als fatsoensrakkers het foutparkeren van een diplomaat bekritiserend terwijl het geprivilegieerde domrechts de fouten maakt en iedereen naar de afgrond draagt. De Nazi's zijn niet geslaagd in de Holocaust wat goed nieuws is want dan is er 'Wiedergutmachung' onverschuldigd betaald terug te vorderen.

Bovendien, omdat de Zionisten de feitelijke opdrachtgevers zijn kan de plicht tot het betalen van genoegdoening volledig gelegd worden bij zij die Hitler betaald hebben en/of daarvan profiteren. Zoals Israël en de familie Rothschild en Rockefeller en de Koninklijke Shell. Die zijn met de volledige vermogens aansprakelijk voor álle negatieve gevolgen van de Tweede Wereldoorlog én de neven- en ná schade.

Het slechte nieuws van de mislukte Holocaust is natuurlijk dat niemand ziet dat de Nazi's op herhaling zijn en dat Geert Wilders reeds de eerste voorbereidingshandelingen voor de volgende Holocaust op de Joden verricht. Bovendien ziet Wilders de Zionistische kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en Shoah als zijn helden. Het is evident dat Wilders net zo omgaat met Marokkanen als de Nazi's met de Joden in de prelude op WOII deden. De rechtsextremisten verschansen zich bij de PVV, en in de redactieruimte van Geen Stijl, PownNed en Jalta om het publiek te vermaken met hun aandeel in de misdrijven van de groep.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus