U bent hier: Home / Holocaust = leugen (2)

Holocaust = leugen (2)

by J.L. de Kreek — last modified 20-03-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De Holocaust is na de aanslagen in de VS 11 september 2001 misschien wel de grootste leugen van de recente geschiedenis. De genocide op zes miljoen Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog is een verzinsel van de Zionistische daders van de Tweede Wereldoorlog. Het antisemitisme en de rassenhaat in Duitsland voorafgaande de Tweede Wereldoorlog is willens en wetens aangewakkerd door de Zionisten om de politiek van kolonisatie op te baseren, Joodse rijkdommen te liquideren, het Joodse volk uit te dunnen en ruimte te maken voor wereldheerschappij in de huidige tijd.

Om te begrijpen hoe alles gegaan is en wat er echt is gebeurt hoeft eigenlijk alleen de geschriften van de Zionistische helden van Wilders bestudeerd te worden. De leden van het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897 zijn de personen die het fundament gelegd hebben voor het regiem van Adolf Hitler. Zich bewust van hun aantrekkingskracht op de antisemieten en voorzien van het plan om de bulk van Joden per trein en transitcentra uit Europa te laten deporteren.

Het moderne antisemitisme is niet geworteld in de ideologie van Hitler schrijven de Zionistische helden van Geert Wilders zelf. Dat klopt als een bus want het moderne antisemitisme is door de Zionisten in het leven geroepen omdat na de Franse Revolutie het ouderwetse antisemitisme verdampte en het daardoor voor de Zionisten moeilijker was de Joden in getto's te houden. Initieel hadden de Zionisten de bedoeling exact zes miljoen Joden kabbalistisch te brandofferen in de door hen opgetrokken concentratiekampen alleen de missie is niet volbracht.

De gaskamers en crematoria van Auschwitz bleken niet opgewassen tegen de grote productie en bovendien zijn de Russen het kamp voortijdig komen bevrijden. Uiteindelijk zijn er een miljoen en geen vier miljoen Joden vermoord in Auschwitz, meeste zijn overleden aan de thyphus waartegen Zyclon B gebruikt werd. Het gas werd geleverd door de onderneming van de familie die middels de onderneming ook Charlie Hebdo laat drukken en recent schilderijen van Rembrandt op de markt heeft gebracht.

Deze familie financierde ook Hitler, liet het concentratiekamp Auschwitz bouwen, sponsort het Hoger Israëlisch gerechtshof en de Knesset en staat geagendeerd om de eerste koninklijke prins van groot Israël te leveren. Duitsland wordt in ieder geval sinds de tweede helft van de eerste wereldoorlog actief gesloopt door Zionisten die niks anders voor ogen hebben dan Duitsland en de Duitsers te slopen. Duitsland had de Eerste Wereldoorlog bijna gewonnen tot Zionisten verzorgde dat de Amerikaanse publieke opinie zich tegen Duitsland keerde, daardoor heeft de Eerste Wereldoorlog een zeer bloedige escalatie gekend in de tweede helft.

Tijdens het interbellum hebben Zionisten vanuit West Europa autoriteiten in Oost Europa aangespoord mee te werken aan de door de Zionisten bedachte Endlösung, wat pogroms tegen Joden tot gevolg had. Deze pogroms vonden niet zelden plaats onder lokaal bestuur van personen als Lodewijk Asscher, Uri Rosenthal, Esther Voet of die andere 'so called' Joden. In 1929 heeft de familie Rothschild dertig miljoen betaald aan Hitler. In 1933 verklaarde de Zionisten aka de Amerikaanse Hebreuwen de oorlog aan Duitsland zowel economisch als anderszins.

In die tijd was de Jabotinsky, een Zionistische held van Wilders, tevens oprichter van de eerste Bruinhemden in Duitsland. Zij noemen zich Betar en dragen vandaag het blauw van de VN. De Joden zijn door de Zionisten vergast daarom noemen de Zionisten de Shoah een Holocaust. Holocaust verwijst naar een oude Joodse traditie om het beste te brandofferen aan Gd. De Zionisten hebben de Joden ritueel geofferd aan Satan als kabbalistische legitimatie voor de Kolonisatie van Palestina. Dat zijn de feiten waarmee iedereen het moet doen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus