U bent hier: Home / Holocaust versie 2.0

Holocaust versie 2.0

by J.L. de Kreek — last modified 23-09-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Dat de Holocaust niet voorbij is wordt bewezen door Geert Wilders, zijn helden en GeenStijl. Om te begrijpen hoe het allemaal gegaan is hoeft alleen het Nieuw Israëlitisch Weekblad, de Telegraaf en de publicaties van de helden van Wilders gelezen te worden. In de Tweede Wereldoorlog zijn tussen de 1,7 en 3,3 miljoen Joden vermoord. Nog 4,3 tot 2,7 miljoen te gaan. Samengepakt in het wereld-getto hoeft alleen het vuur aangestoken te worden.

De Joden zijn vermoord in de kampen van de familie van de patroon van de helden van Wilders die ook Hitler gefinancierd heeft, aangetrouwd is met Paris Hilton en Charlie Hebdo laat drukken middels de onderneming. De Nasi's houden van een grapje. De leiding over de Tweede Wereldoorlog was in handen van de Zionisten. De Zionisten zijn de strijd begonnen te Basel 1897 en hebben Hitler het Jodenvraagstuk middels een brandoffer finaal laten oplossen.

Als klap op de vuurpijl en om af te komen van de zwakken, zieken en misselijken die niet nodig waren om Palestina voor de rijken te koloniseren. De Tweede Wereldoorlog is de oorlog van de familie Rothschild, Rockefeller, Koninklijke Shell, het Vaticaan en de helden van Wilders. Zij wilde alleen de 'sweet seventeens' het beloofde land laten ontginnen. De Holocaust was al in 1897 gepland door de held van Wilders van wiens hand de Blauwdruk van de Holocaust in de vorm van zijn dagboeken gepubliceerd is in 1922 en 1923.

In het Amsterdamse Concertgebouw in die tijd namen de volgers van de helden van Wilders de routeplanner naar de Holocaust dankbaar in ontvangst in aanwezigheid van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf die tot op de dag van vandaag propaganda leveren aan de terroristische organisatie van de helden van Wilders. Esther Voet, Ronny Naftaniel, het Meldpunt Discriminatie Internet, de Joodse Omroep en de Anne Frank Stichting hebben sinds 2010/2011 toen de aanval op Wilders voor iedereen duidelijk geopend was, onder druk van 'dire consequences' Joden laten vervolgen door het Openbaar Ministerie waarmee ze voorkwamen dat de Nazifeiten van de helden van Wilders algemeen bekend werden en iedereen begrijpt wat een zieke monsters Zionisten zijn.

Dat zijn handelingen waarmee deze Zionistisch geïnspireerde personen voorkomen hebben dat algemeen bekend wordt dat de Joodse journalist Theodore Herzl het Grote Brein achter de Holocaust is. Dat moet als een uitvoeringshandeling gezien worden in verband met de voortbouwende Jodenvervolging der Zionisten. Theodore Herzl wordt in Israël geëerd als 'founding father'. In zijn graftombe op Mount Herzl kijkt hij uit op Yad Vashem waar zijn zes miljoen geholocauste slachtoffers worden herdacht. In de database met namen die door dit museum wordt bijgehouden komt de familienaam Hitler en Himmler relatief vaak voor.

Ook de familienamen van kampcommandanten van Auschwitz en andere concentratiekampen komen opvallend vaak voor in de Shaodatabase van Yad Vashem te Jeruzalem. Dit komt omdat het Zionisme een leugen is en Israël het wereld-getto waar de Nazi's alle overige Joden willen uitroeien. Iedereen denkt dat de muur om Israël is om de vijand buiten te houden. Fout! Dat is om de Joden binnen te houden. Israël is bedoeld als wereld-getto gesticht door families die vroeger in het Heilige Romeinse Rijk dictators van de Joodse getto's waren en op wiens last pogroms op Joden plaatsvonden.

Het vervelende aan de geschiedschrijving is dat niemand luistert naar de Joden terwijl de Joden zich altijd hebben verzet tegen het Zionisme als een achterlijke ideologie van Satanaanbidders. De Zionisten verachtten Joden als bedelaars, klassieke Joden noemen zij een orthodoxe sekte en ze willen dat Joden vernietigd worden. Ook willen de Zionisten strikte beperking op de vrije meningsuiting en afschaffing van democratie en mensenrechten voor de minderheden. Zionisten willen discrimineren en minderheden separeren omdat zij geloven dat “negers” alleen gelijk zijn in een reservaat.

De Zionisten zijn personen die denken dat gelijke behandeling alleen kan als iedereen ook daadwerkelijk gelijk is. Naar ras en cultuur en soorten en maten. Het Zionisme is een politiek maatschappelijke beweging gericht op het benadelen van de Joden en overige minderheden en verrijking door de familie van de patroon van de held van Wilders. Feiten die iedereen makkelijk kennen kan als de Zionisten en journalisten niet van die zieke leugenaars waren, met voorop natuurlijk de journalisten van het NIW die louter door hun aanwezigheid elke seconde van de dag de nagedachtenis van al die honderd tien duizend afgevoerde Nederlandse Joden besmeuren.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus