U bent hier: Home / Holocaust voor Israël

Holocaust voor Israël

by J.L. de Kreek — last modified 25-08-2013 08:36
Opgeslagen onder:

Shoshana Kolmer is uitgeroepen tot winnares van de missverkiezing voor Holocaust-overlevenden. Ze is al 93 jaar, maar wel de mooiste van alle vrouwen die levend uit het Zionistische kamp Auschwitz kwam. Keurig opgemaakt en gecoiffeerd, met juwelen om de hals, maar allemaal in donkere jurken. Kampnummer in de onderarm gebrand. Na haar bevrijding uit Auschwitz emigreerde Kolmer in 1946 naar Israël, waar ze een gezin stichtte. Of Shoshana Kolmer weet dat het kamp waar ze gezeten heeft betaald is door dezelfde familie die de Knesset en het Hoger Israëlisch Gerechtshof sponsort valt te betwijfelen. Ze zal het in ieder geval ontkennen.

Dat de Zionisten al in 1897 wilde dat Shoshana Kolmer naar het kamp werd getransporteerd per goedkope goederen wagon want ze moest het transport zelf betalen blijkt uit de waslijst met geschriften van de Zionistische leiding waarin de blauwdruk voor de Holocaust geschreven staan. Holocaust is ook typisch Joods. Het komt uit de Bijbel. Het is een brandoffer om G-d mild te stemmen. In casu bij en tijdens de kolonisatie van Palestina. Met Israël als eerste overweging. Shoshana Kolmer heeft mazzel gehad. Ze heeft mogen blijven leven. Tussen de één komma zeven en drie komma drie miljoen Joden hebben de oorlog van de Zionisten niet overleefd. Meeste mensen denken dat er zes miljoen Joden vermoord zijn in het kamp waar Shoshana Kolmer verbleef. Dat is echter een leugen van de Zionistische daders van de Tweede Wereldoorlog.

De hardnekkige holocaustleugens houden ook Shoshana Kolmer in angst geplaatst. Het kan zo weer gebeuren. Door het Zionisten blijft het antisemitisme ook bestaan. Joden hebben altijd gezegd dat de propaganda van Hitler gebaseerd is op wat de Zionisten zeiden. De Joden hebben altijd last gehad van de Zionisten. De Zionisten hebben de mensenrechten voor de Joden ontbonden. De Zionisten wilde dat Joden crepeerde, en gedeporteerd werden en in het slavenkamp Auschwitz te werk werden gesteld voor de onderneming van de Joodse Rothschild bankiers familie. Allemaal knalharde feiten die niet openbaar gemaakt kunnen worden omdat de Zionisten dan dreigen met 'dire consequences'. Die dreigingen van de Zionisten die ook aan de basis staan van het kampleven van Shoshana Kolmer zullen Ronny Naftaniel persoonlijk en als senior adviseur van het CIDI nog een ongemakkelijke tijd leveren.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus