U bent hier: Home / Holocaust voortgaand project

Holocaust voortgaand project

by J.L. de Kreek — last modified 26-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Holocaust is het voortbouwend project van Zionisten, Vaticaan, politici en media. Deze samenwerking dateert uit het eind van de 19e eeuw en bezit het oogmerk de democratie te ontmantelen en de wereldbevolking ouderwets in slavernij te plaatsen. De families die staan geagendeerd om de wereld aristocratisch te leiden zijn ook smaakbepalend geweest in verband met de Holocaust van 1940-1945. Dat zijn de families Rothschild, Rockefeler en Bush.

Na de Tweede Wereldoorlog heeft dit Syndicaat grote aantallen massamoorden laten uitvoeren. Welhaast geen oorlog waar het Westen bij betrokken was sinds 1940 dient niet de agenda van het Wereldhuis van de familie Rothschild.

De feiten die bewijzen dat de familie Rothschild en vrienden de hardkern zijn van het actueel internationaal terrorisme komt uit de dagboeken van de held van Geert Wilders. Deze held was prominent journalist in 1895 toen hij zijn idee voor de Holocaust openbaarde in zijn correspondentie aan het Wereldhuis van de familie Rothschild.

In de Tweede Wereldoorlog had de familie Rothschild middels de onderneming concentratiekamp Auschwitz in bezit. De locatie van dit kamp is al in 1933 uitgekozen door de antisemitische paramilitaire militaire troepen van een andere held van Geert Wilders. Ze’ev Jabotinsky. Ze’ev Jabotinsky was de grote vooroorlogse militair leider van het ‘Rothschildsches Syndicat’ wat sinds 1895 op weg is naar kolonisatie van Palestina en dictatuur over álle Joden. Meeste mensen weten niet precies hoe het zit met de Joden. De Joden worden voortgaand door Zionisten geholocaust.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus