U bent hier: Home / Holocaustbeleving met Hidde van Koningsveld

Holocaustbeleving met Hidde van Koningsveld

by J.L. de Kreek — last modified 30-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Publiceren over de Zionistische grondslag van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust lijkt niet mogelijk zonder aanvallen van de Zionisten van het Centrum Informatie Documentatie Israël te duchten te hebben. Geholpen door hun oude vrienden in de strijd tegen de Joden, de Telegraaf, lukt het de Zionisten anno 2017 wéér overal op aarde het antisemitisme los te maken en de schuld van de Zionisten aan de grote misdaden uit de Tweede Wereldoorlog te verhelen. Auschwitz is één groot commercieel themapark om zo veel mogelijk geld te verdienen aan de leugens die door Hidde Jan van Koningsveld met hand en tand worden verdedigd.

Het Centrum Informatie Documentatie Israël klaagt op de site over oplaaiend antisemitisme in de UK. Ook verzwijgt het CIDI dat de BREXIT onderdeel is van de strijd van de Zionisten tegen de openbare Europese orde. Boris Johnson is Zionist. De Zionisten hebben geen belang bij een stabiel en rustig Europa omdat de Zionisten de wereld willen domineren en erop uit zijn overal op aarde minderheden te separeren zoals dat vroeger ging met de slaven en indianen. Het Zionisme van het CIDI en dus Hidde van Koningsveld heeft tot doel ouderwetse vormen van absolutisme in de oude staat van vóór de Franse Revolutie te herstellen.

Het Zionisme is hoofdverantwoordelijk voor de zeer giftige mix van nationalisme en antisemitisme wat leidde tot de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De Zionisten willen alle Joden uitroeien en het Jodendom vernietigen om zichzelf als Joden vooruit te schuiven en op de plek van de Al-Aqsamoskee een kruisvaarderskerk te bouwen. Zionisten zijn de vrienden en trouwste bondgenoten van de antisemieten en het Apartheidsregiem in Zuid Afrika en de Papen van Rome. Allemaal feiten in de realiteit die Hidde Jan van Koningsveld niet wil verspreiden want hij trekt zich af bij de idee dat de idealen van zijn morele voorbeelden volledig gerealiseerd worden

Personen die nu overlast hebben van Hidde Jan van Koningsveld omdat ze worden gedagvaard door deze antisemiet om te zwijgen over het terrorisme der Zionisten bezitten Joodse achtergrond. Joodse leden van de familie van slachtoffers van Koningsveld zijn vermoord in de concentratiekampen die gebouwd blijken te zijn op particulier initiatief van de onderneming van de familie van de patroon van het morele voorbeeld van Hidde Jan van Koningsveld. Dit maakt Hidde Jan van Koningsveld tot een bijzondere 'Sonderkommando' die in zijn juridische functie vandaag op Joden jaagt waarvan Joodse leden van de familie in Auschwitz zijn vermoord.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus