U bent hier: Home / Holocaustles voor Aboutaleb

Holocaustles voor Aboutaleb

by J.L. de Kreek — last modified 24-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Steeds meer leraren stuiten op weerzin als zij de Jodenvervolging van 1940-1945 bespreken. Dat zou met name spelen in klassen met veel Islamitische leerlingen. 22 maart 2017 kregen docenten tijdens een conferentie handvatten om les te geven over de massamoord op zes miljoen Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Volgens Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam speelt Jodenhaat in Moslimkringen en is dit geen Islamitisch probleem. Jodenhaat is een Zionistisch probleem.

Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam heeft nooit goed Holocaustles gehad. De Burgemeester is leugens onderwezen die hij netjes napraat omdat hij denkt dat dit beschaafd is. Aboutaleb is Burgemeester van de stad die tijdens de Tweede Wereldoorlog gebomabrdeerd is door de vrienden van de Zionisten. Door het hardnekkige Holocaustbedrog der Zionisten en de journalistiek weten meeste mensen niet dat journalisten met Zionistische ambities in 1895 de Holocaust reeds wilde. Hitler was uitvoerende macht van Israël in oprichting.

De Holocaust is door Israël begaan. Israël in oprichting om precies te zijn. Het bestuurlijk lichaam van de Staat Israël bestond al in 1897 toen het te Basel werd opgericht door de held van Geert Wilders juist met het oorlogsdoel de Endlösung, Holocaust en de Exodus te laten plaatsvinden en de financierende familie Rothschild de kans te geven als vorst te regeren over alle Joden. Hoe de feiten echt zijn in verband met de Holocaust is makkelijk te begrijpen aan de hand van publicaties van de Zionistische helden van Wilders die het onderwijs links laten liggen. 

De website op www.holocaustles.nl legt keurig netjes uit wie wanneer precies de Holocaust bedacht heeft. Dit was Theodor Herzl die het te Parijs 08 juni 1895 in een bericht aan het Wereldhuis van de familie Rothschild nog een “grosser Versöhnungsausklang” noemde. Wie een beetje sjoege heeft van Joodse zaken begrijpt dat “grosser Versöhnungsausklang” een krachtige metafoor is voor Holocaust, mede omdat Herzl tevens de Endlösung, de slavenarbeid, de kampen, de deportaties per treinen, het liegen en het bedriegen heeft bedacht. Ook de associaties met het Armageddon Monster of the Great Revision of Great Reconstruction doet in alle redelijkheid vermoeden dat de Zionisten achter de Holocaust zitten.

De bewering van Aboutaleb dat Jodenhaat een rol speelt in Moslimkringen is onderdeel van de grote misleiding alsof Moslims onsympathieke antisemieten zijn die de feiten over de Holocaust niet respecteren. In Moslimlanden zoals Iran beweert men dat er geen zes miljoen Joden zijn vergast. Laten zij nu gelijk hebben. Op www.holocaustbedrog.nl staat uitgerekend hoeveel Joden er wel zijn vermoord. Het zijn er tussen de 1,7 en 3,3 miljoen. Ook veel alleen niet de zes miljoen die de Zionisten ritueel wilde laten vergassen en verbranden als Kabbalistisch excuus voor de kolonisatie van Palestina. De Zionisten roven land van Semieten in het Midden Oosten wanend dat zij historische rechten bezitten en liegend over de ware toedracht van de Jodenvervolging.

De vermeende Jodenhaat van Moslims is eigenlijk Zionistenhaat. Joden hebben ook een grote afkeer van Zionisme. Zionisme en de Joodse Staat worden verworpen door Joden. Op www.joodsrecht.nl staan de normen en waarden van de Joden sinds de Diaspora uitgelegd. De Diaspora is de verstrooiing van de Joden over bijvoorbeeld Europa. De Zionisten wilde na de Franse Revolutie met de meest krachtige lobby een eind maken aan de aanwezigheid van Joden in het overwegend Katholieke Avondland, en zijn daarin geslaagd. Zionisten zijn zuiver antisemieten die voortgaand de waarheid verteld moeten worden over hún schuld aan de Holocaust.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus