U bent hier: Home / Holocaustles voor Hidde van Koningsveld

Holocaustles voor Hidde van Koningsveld

by J.L. de Kreek — last modified 10-06-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Hidde van Koningsveld is begin twintig. In 2013 was hij zeventien en wilde hij burgemeester van Utrecht worden. Tegenwoordig studeert Hidde van Koningsveld rechten aan de Universiteit van Utrecht, is hij bij de NVJ ingeschreven als journalist en is hij vice-voorzitter van CIDI Jongeren. Hidde van Koningsveld kan het moeilijk kwalijk genomen worden dat hij er niet mee bekend is dat de Zionisten de grote gangmakers zijn van Hitler en de gaskamers. Hidde is eind 20ste eeuw geboren, zijn ouders wisten niet beter omdat zij ook niet anders geleerd hebben.

De muntDe Zionisten voeren in ieder geval sinds 1895 een zeer agressieve en gewelddadige campagne tegen de aanwezigheid van Joden in Europa. De Zionisten zijn de grote Diaspora Revisionisten ná de Franse Revolutie. Hidde van Koningsveld als vice-voorzitter van CIDI Jongeren is intelligent genoeg om zelf te bedenken dat Diaspora Revisionisme een synoniem is voor antisemitisme. Antisemitisme en Diaspora Revisionisme zijn -kort gezegd- verzet tegen aanwezigheid van Joden in het overwegend Katholieke Avondland. De Katholieken zijn altijd zeer antisemitisch geweest.

Na de Franse Revolutie kwam een eind aan antisemitisme omdat mensenrechten en democratie werden ingevoerd en absolutisme werd afgeschaft. Ook de grote Zionistische leiders Theodor Herzl en Ze'ev Jabotinsky concluderen in hun publicaties tussen 1895 en 1940 dat het antisemitisme welhaast is verdampt in West Europa. Voorts concluderen Herzl en Jabotinsky dat zij affiniteit hebben met antisemitisme er meer van nodig hebben om de Zionistische zaak te bevorderen. Ook verklaren zij dat antisemieten hun trouwste bondgenoten zijn. Om zijn idealen te realiseren bedenkt Herzl in 1895 het Jodenvraagstuk en zet hij als journalist de Endlosung op de internationaal politieke agenda.

Te Parijs 08 juni 1895 bedenkt Herzl dat "der Judenfrage" met een "großer Versöhnungsausklang" finaal opgelost moest worden. Hij schrijft erover in een bericht aan de steunende familie Rothschild die samen met vrienden het regiem van Hitler financierde en Auschwitz liet bouwen. De geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zoals dat bij Hidde van Koningsveld in zijn hoofd zit is gebaseerd op terrorisme gerelateerd bedrog en psychologische oorlogsvoering van de Zionisten die daarmee de eigen betrokkenheid verhelen en anderen de schuld geven van de volkerenmoord op de Joden die ze zelf in 1895 reeds bedacht hebben

Het werk van Hidde van Koningsveld vandaag staat in het teken van het verhelen van de waarheid en de feiten en monddood maken van een ieder met een andere mening dan Hidde van Koningsveld en zijn Vrienden van Israël. Vrienden van Israël zijn 'by design' Vijanden van Joden. Door het knappe bedrog van Hidde Koningsveld en zijn trouw bondgenoten onder andere bij het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf en Federatief Joods Nederland weten meeste mensen niet dat Zionisme haaks staat op Jodendom, dat Joden anti-Zionisme toejuichen, dat Joden géén Staat willen en dat Israël hún naam is wat de Zionisten hebben gestolen om op oneigenlijke grondslag Joods Nationalisme te veinzen.

De ideologie van Hidde van Koningsveld is zuiver antisemitisch en staat aan de basis van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 en heel veel meer leed wat mensen is en wordt toegevoegd. Tegenwoordig worden de Palestijnen, wat zuiver Semieten en niet zelden een stam tot Islam bekeerde Joden zijn, uit naam van Israël, dus uit naam van de Joden, in eigen land uitgeroeid door de Zionisten. Het bloed van Hidde van Koningsveld wordt met een goed Joods woord aangeduid als 'Asjkenazisch'. Iedereen ziet daarin de tekens NAZI gebakken zitten. De Zionisten zijn de verwekkers en verspreiders van de Nazi-bloedlijnen. De Zionisten zijn de leidende Nazi's. Hitler en Himmler en Heydrich en Eichmann waren hun ondergeschikten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus