U bent hier: Home / Holocaustles voor Zionisten

Holocaustles voor Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 09-05-2013 12:26
Opgeslagen onder:

Jeroen de Kreek voelt zich geholocaust. Door de zittende en staande magistratuur, om te voorkomen dat het aanslagen te duchten heeft uit Zionistische hoek als het net als Jeroen de Kreek holocaustontkent. Ook voelt Jeroen de Kreek zich geholocaust door de Zionisten zoals zij altijd Joden geholocaust hebben. Jeroen de Kreek voelt zich net genoeg Joods om liederlijk ziedend te zijn op de Zionisten in verband met de Jodenvervolging van 1940-1945. Dat is Jeroen de Kreek een brug te ver, naast de leugens over Sinterklaas en de Euro.

Ronny Naftaniel, Esther Voet, Ronald Eissens, de Joodse Omroep zuigen als Nazi's. Het zijn de gettohouders van vroeger. De zieke slavendrijvers. De hypocrieten. De leugenaars. Dat zij kritiek op hun schandalige praktijken afserveren kunnen met lasterlijke aanklachten veronderstelde jodenhaat, antisemitisme of holocaust ontkenning is bij de beesten af. Het is goed en zelfs noodzakelijk de Holocaust te ontkennen. Directe nakomelingen van de slachtoffers van Auschwitz ontkennen de Holocaust, omdat de Joden de Shoah niet gewild hebben. Ook zijn er gelukkig (!) significant minder dan zes miljoen Joden vermoord.

Het zieke aan de Holocaustleugens is dat voor de Jodenvervolging van 1940-1945 precies het woord gebruikt wordt wat Joodse opzet impliceert: Holocaust. Dat is een brandoffer. Het is typisch voor Joden brandoffers te brengen. Dat staat in het oude testament. Holocaust wordt ook zoenoffer genoemd. De Joden laten met vuur dingen in rook opgaan om G-d mild te stemmen bij het werk en de orde van de dag. Zionisten hebben met hun maatschappelijke en politieke beweging dit ritueel ingevuld door Joodse burgers letterlijk te verbranden (eerst vergassen dan verbranden) om in rook op te doen laten gaan door de schoorstenen van Auschwitz ter verkrijgen van milde stemming van G-d als voorbereiding op de met het Jodendom in strijd zijnde en daarmee onrechtmatige kolonisatie van Palestina.

Dat in Auschwitz ook Joden gewoon gedoucht zijn, en dat er een bordeel was en zwembad, en voetbalveld en dat de lijkenkelders oorspronkelijk lijkenkelders waren en pas later door het Zionistische bestuur tot gaskamers zijn omgebouwd, en dat ook Joden met goud en sieraden in de zaken per trein oostwaarts reisde, vertellen de Zionisten nooit. Daarop hameren en de Zionisten het zuur wensen wordt bestraft door de Zionisten met jarenlange strijd om het gelijk van de feiten en de ondergang van de onderneming. Ronny Naftaniel en Esther Voet en Ronald Eissens en de Joodse Omroep hebben een ruzie die zij zullen verliezen omdat zij strijden tegen het Jodendom, iedereen pathologisch voorliegend over wie de daders zijn van de genocide op de voorouders van Jeroen de Kreek.

Jeroen de Kreek neemt de kwestie persoonlijk. Als iedereen onderwezen in de mythe van de Holocaust, met daarbij joodse voorouders die het kamp van de Zionisten niet overleefd hebben. Op de trein gezet. Onder leiding van de grootvader van vice premier Lodewijk Asscher afgevoerd. Geslagen omdat het Joden waren. Door de Zionisten zo blijkt Jeroen de Kreek nadat hij via Internet zicht gekregen heeft op relevante Zionistische bronnen die de Zionisten altijd vakkundig aan het oog van het publiek ontrokken hebben weten te houden. De kwalificatie Holocaust voor de Jodenvervolging van 1940-1945 is een blatante belediging van Joden in verband met geloof, zo zijn Joden niet.

De Joden is een catastrofe overkomen. Die Shoah is het Zionisme. De Tweede Wereldoorlog begint te Basel 29-31 augustus 1897 bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres. De Tweede Wereldoorlog is niet plotseling ontstaan. Alles is zorgvuldig gepland, gemanaged, gefinancierd, geregisseerd door Zionisten. Als vermaak voor henzelf. Ter verrijking van de personen die toen in 1897 al de rijksten op aarde waren. Het is allemaal letterlijk terug te lezen in de talrijke zionistische publicaties die te vinden zijn in de Zionistische bibliotheek. Joden zoals Joden zijn zeggen exact hetzelfde over Zionisme als Jeroen de Kreek.

Israël is geen Joodse Staat. Zionisme is Nazisme. De propaganda van de Nazi's is gebaseerd op wat Zionisten zeiden. Joodse bankiers betaalde Hitler. Rabijnnen noemde Hitler de Joodse verosser. Joodse leiders wilde het antisemitisme omdat zij besloten dat antisemitisme hèt middel is om de Joden terug te krijgen in de Joodse Staat Israël waar zij overigens volgens het Jodendom louter in de Diaspora mogen verblijven. Diaspora veronderstelt afwezigheid van enig Joods bestuur. Joden zijn altijd door Joden in getto's gehouden. De Joodse arbeidersslaven bestuurd door de getto knuppel van het ondemocratisch gekozen aristocratische bestuur.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk