U bent hier: Home / Holocaustontkennen voor Joden

Holocaustontkennen voor Joden

by J.L. de Kreek — last modified 28-02-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het staat vast dat in 1940-1945 een Jodenvervolging heeft plaatsgevonden. Ook de genocide op het Joodse volk staat vast. De Shoah is niet te ontkennen. Ook staat vast dat Zionisten in 1895 een 'großer Versöhnungausklang' als sluitstuk van de door hen bedachte 'Endlosung' ambieerde. 'Großer Versöhnungausklang' is een metafoor voor Holocaust. In de Joodse Bijbel is het sluitstuk van Grote Verzoendag een Holocaust.

De Zionisten in Amerika voorspelde al in 1900 dat er een Holocaust op zes miljoen Joden zou plaatsvinden in Europa. Uiteindelijk zijn de Zionisten er niet in geslaagd zes miljoen Joden ritueel volledig in rook te laten opgaan. De ovens waarin de Joden verbrand moesten worden werden gebrekkig opgeleverd en de Russen kwamen Auschwitz voortijdig bevrijden. 

In Oost Europa hebben de Joden tegen antisemitisme altijd veel steun gevonden bij de Bond. Dat zijn de arbeiders. De Joden in Oost Europa zijn veelal door hun leiders in getto's gehouden. Deze getto's werden bestuurd met de lange arm van de gettopolitie die zich liet betalen door de aristocratische leiding die stadsrechten verworven had van het Heilige Romeinse Rijk om als soeverein heerser de Joden zelf te besturen. 

De Holocaust is bedacht door de leiders die in Israël geëerd worden als de 'founding fathers' van de zogenaamd Joodse Staat. De twee grote mannen die ook door Wilders worden bewonderd zijn Theodor Herzl en Ze'ev Jabotinsky. Herzl stierf in 1904 en is het creatieve brein van de Holocaust. Zijn idee van de Holocaust heeft hij in een bericht aan het Wereldhuis van de Familie Rothschild geopenbaard te Parijs 08 juni 1895. Dit blijkt uit de dagboeken van Herzl waarin hij zijn antisemitische gedachtegoed noteerde. Jabotinsky stierf in 1940 en is oprichter van de Brown Shirts.

De dagboeken van Herzl waren in 1922 in bezit van journalisten van De Telegraaf. Wie deze dagboeken leest in het Duits of Engels begrijpt onmiddellijk binnen de eerste 50 á 150 pagina's van de 5000 reeds dat Theodore Herzl een geboren Jodenhater is die meer antisemitisme wil en voorstander is van slavernij en tegen democratie en mensenrechten voor de Joden is. Herzl schrijft in zijn dagboeken ook over een politiek leider zonder toegevoegde waarde waarmee de Zionisten het Jodenvraagstuk van alle kanten benaderen kunnen. In een andere publicatie van Herzl schrijft hij over gedwongen deportatie van Joden per veewagons en dwangarbeid en transitcentra. 

Dat Hitler is betaald door industriëlen uit de kring van deze journalist met Zionistische ambities en dat Auschwitz middels de ondernemingen bezit was van de familie Rothschild schijnt niemand een moer te kunnen schelen. De Holocaust is mislukt ook al hebben de Zionisten en Britten en Amerikanen de best gedaan te slagen. Dit wil overigens niet zeggen dat de Joden veilig zijn want hoe dan ook heeft deze brede bede terroristen een volgende (finale) Holocaust geagendeerd waarvoor nu beginnend met de aanslagen in de VS 11 september 2001 en het Referendumbedrog van Jan Roos en Thierry Baudet het fundament is gelegd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk