U bent hier: Home / Holocaustontkenning bittere noodzaak

Holocaustontkenning bittere noodzaak

by J.L. de Kreek — last modified 07-01-2016 06:00
Opgeslagen onder:

In Duitsland geldt een spreek, bewijs en verdedigingsverbod als het om Holocaustontkenning gaat. De Holocaust mag niet worden ontkend. Niet bewezen mag worden dat er geen Holocaust geweest is. Ook mag Holocaustontkenning niet worden verdedigd. Dit betekent dat verdachten van Holocaust en hun verdediging niks kunnen inbrengen tegen beschuldigingen. De Holocaust is mislukt. De helden van Wilders plannen al sinds 1897 proactief de volbrenging van een Holocaust op zes miljoen Joden. Geluk bij een ongeluk zijn ze niet geslaagd.

De Holocaust is mislukt omdat de verbrandingsovens gebreken vertoonde in de oplevering. De ovens zijn een relatief korte tijd op volle kracht in gebruik geweest. Een of enkele ovens zijn blijven functioneren, alleen nooit voldoende om miljoenen Joden te verbranden. Ook hebben de Russen het kamp Auschwitz bevrijdt voordat de Holocaust goed en wel opgang gekomen was. De Holocaust is bedacht door de held van Wilders ergens tussen 1890 en 1904. Hij heeft zijn plannen gepubliceerd middels artikelen, pamfletten en zijn dagboeken.

In deze dagboeken klopt de held van Wilders zich op zijn borst omdat hij de enige echte Endlösung der Judenfrage heeft uitgevonden. Niet gewoon een Endlösung, née de finale oplossing. Aan het eind van zijn Endlösung voorziet hij een Jom Kipoerachtig offer en in zijn pamfletten in 1896 schrijft hij reeds over deportatie van de Joden per veewagons en de inrichting van transitcentra. Ook schrijft deze held van Wilders in zijn dagboeken dat de antisemieten zijn beste vrienden zijn, en dat antisemitisme moet toenemen omdat het de zaak van de Endlösung bevordert.

Het staat allemaal te lezen in de talrijke publicaties van de helden van Wilders die eerst door internet vrij toegankelijk zijn en besproken worden kunnen. Wat natuurlijk meteen op weerstand stuit van de volgers van de helden van Wilders die niet aangewezen willen worden als handlangers van de Nazi's want dan kunnen zij niet voortbouwen op hun bedrog. Het officiële comité wat officieel is aangesteld om het kamp Auschwitz en de herinneringen levend te houden bewijst zelf in 1994 dat de Holocaust op zes miljoen Joden niet is geslaagd omdat toen de cijfers van het aantal in dat kamp vermoordde Joden officieel met drie miljoen Joden naar beneden is bijgesteld dus van in het totaal zes miljoen naar drie miljoen.

De Holocaust is een halve Holocaust. De rest van de Joden zal nog uitgemoord worden door de volgers van de helden van Wilders. Ook als er zes miljoen Joden zijn vermoord in 1940-1945 staat in de agenda van de helden van Wilders na de Tweede Wereldoorlog nóg een slachting op de Joden genoteerd. De plannen van de helden van Wilders omvatten de periode vanaf augustus 1897 tot en met ver in de toekomst tot duizend jaar ná de definitieve oprichting van het Nazirijk onder aristocratisch bestuur van de familie van de patroon van de helden van Wilders die middels de onderneming ook Charlie Hebdo laat drukken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus