U bent hier: Home / Holy Holocaust Hoax

Holy Holocaust Hoax

by J.L. de Kreek — last modified 04-01-2014 10:30
Opgeslagen onder:

Het is heel belangrijk dat iedereen gelooft dat de Nazi's zes miljoen Joden vermoord hebben bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Liefst gelooft iedereen dat al die joden zijn vergast of geëlektrocuteerd en met lopende banden afgevoerd. Niet de minste investeringen zijn gedaan om iedereen dit te laten geloven. Wie het niet gelooft is antisemiet en wordt door joden in elkaar geslagen.

Directeur Esther Voet van het Centrum Informatie Israël (CIDI) was afgelopen week in Israël voor een Holocaust Seminar in Yad Vashem. Yad Vashem is het museum met database van de holocaustslachtoffers. Het museum gaat niet in op de bibliotheek der Zionisten waaruit in een oogopslag blijkt dat de Zionisten de grote regisseurs van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah zijn. Om de minderheden te separeren. Esther Voet heeft het er niet over. Zij die het er wel over hebben moeten vervolgd worden van Esther Voet want dat is antisemitisme.

Niemand mag het over de feiten hebben. Iedereen moet de propaganda van Zion geloven anders bent u antisemiet. Feit is dat er helemaal geen Holocaust heeft plaatsgevonden. Er zijn bij lange na geen zes miljoen Joden vermoord. De helft is meer waarschijnlijk en het kan zelf minder zijn. Ook de gaskamers zijn nooit op de industriële wijze gebruikt zoals de Zionisten propageren. Daarvoor bleken ze ongeschikt. Bovendien werd Auschwitz bevrijd door de Russen voordat de gaskamers goed en wel grootschalig in gebruik genomen worden konden.

De Holocaust is de heilige Hoax der Zionisten. De Zionisten hebben meer listige kunstgrepen in de mars. De Zionisten doen bijvoorbeeld dat ze Joden zijn. Zionisten zijn het tegenovergestelde van Joden. Zionisten zijn anti-Joden. Het zijn eigenlijk katholieken. In ieder geval handhaven de Zionisten geen jota van de Joodse normen en waarden. De Zionisten en de Nazi's zijn twee handen op dezelfde buik.

De munt

Twee gezichten van dezelfde januskop. De  keerzijde van dezelfde medaille. De grote Nazi-leiders zijn altijd op de achtergrond gebleven en waren Zionisten. Ze worden ook wel Joden genoemd. De Joden noemen hen Asjkenazim. Daarvan is de afkorting Nazi. Nazi duidt ook op de symbiotische collaboratie van de Nationaal Socialisten met de Zionisten. De Nazi's hebben hun verbond met de Zionisten gevierd met een medaille. De Zionisten zijn de uitvoerders van de Nazi-vaart naar Palestina. Het zijn de Moffen in meest eigenlijke zin. Esther Voet is vandaag hun madammeke wat de wereld voorliegt en een liederlijke loerdraait.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus