U bent hier: Home / Homofilie en recht

Homofilie en recht

by J.L. de Kreek — last modified 10-08-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Homofilie en recht is een conflictueuze combinatie. Meeste mensen weten dat rechten van homo's nog al eens onder druk staan. De Islamitische Staat gooit homo's zelfs van het dak om hun geaardheid. Dat homo's ook de rechten van anderen op grove wijze schenden is minder bekend. In Nederland nemen nog al wat homo's deel aan internationale misdrijven, mensenhandel en georganiseerd terrorisme. De Nederlandse kinderbescherming en de jeugdzorg zijn vergeven van de homo's. Laten dat nu net de organisaties zijn die de rechten van minderjarigen met voeten treden.

Ook de politiek is vergeven van de homo's. Neerlands beroemdste homo die nog altijd in de kast zit is Mark Rutte. Jan Kees de Jager is ook homo. Tofik Didi is homo, hoewel hij niet meer in de politiek zit. Henk Krol is homo. Allemaal zijn ze passief of actief betrokken bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Of omdat ze deze misdrijven in vereniging met andere politici in het zogenaamd vrije westen verzorgen, of omdat ze zwijgen over deze opzichtige misdrijven en geen actie ondernemen deze misstanden te vervolgen. In verband met internationale misdrijven is dat deelname. Dit komt door de zogenoemde 'command responsibility' of de 'Medina standard' ook 'superior responsibility' genoemd.

Niet nakomen van deze verantwoordelijkheid is ook voor homo's verwijtbare nalatigheid en dus in dit geval strafwaardige betrokkenheid bij de internationale misdrijven van collega politici die zij moeten controleren. Homo's staan vooraan als het gaat om gelijke behandeling en homopride. In de context van de misdrijven in de kinderbescherming en de jeugdzorg en de misdrijven van de politiek in moslimlanden imponeert dat nogal narcistisch en egoïstisch. De eigen seksualiteit moet bevredigd worden en staat boven het belang van de zwakkere minderjarigen in de samenleving en de slachtoffers in moslimlanden die zich niet kunnen beschermen tegen de illegale bombardementen met depleted uranium.

 

 

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus