U bent hier: Home / Homo's massamoorden Moslims

Homo's massamoorden Moslims

by J.L. de Kreek — last modified 15-06-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Niemand geeft een flikker voor de Moslims in de woestijn die door homo's in de Westerse politiek zijn getrakteerd op uitroeiing. Een groep homo's in de zogenaamd liberale Westerse politiek waaronder Onno Hoes, Jan Kees de Jager en Mark Rutte zijn verantwoordelijk voor de meest weerzinwekkende massamoorden op Semieten in Moslimlanden sinds Hitler is verslagen. Niemand heeft het er over. Wel wordt elke aanslag van een veronderstelde Moslim op homo's uitvergroot door de journalistieke partners van de homofiele massamoordenaars in de politiek. Die fotograaf heet misschien niet voor niks Erwin oLAF.

Dat onder andere homo's in de Westerse politiek zomaar mensen uitroeien en laten afslachten blijkt onder andere uit de klaagschriften tegen Geert Wilders en GeenStijl in verband met deelname aan internationale misdrijven in Irak. Dat de homo's in de politiek met hun massamoorden op Moslims niet bijdragen aan gelijke rechten van homo's in Moslimlanden blijkt uit het feit dat in het Kalifaat met enige regelmaat homo's van de daken worden gegooid. Niemand in de journalistiek die zijn of haar afschuw uitspreekt over het feit dat de Islamitische Staat juist blijkt te zijn opgericht door prominente homo's in de politiek zoals Onno Hoes, Jan Kees de Jager en Mark Rutte.

Dat is nog niet alles. Prominente homo's blijken ook volop ondersteuners te zijn van de groep die verantwoordelijk gehouden moet worden voor de genocide op de Joden. Daarmee worden de Zionisten bedoeld. Homo Onno Hoes bijvoorbeeld die prominent vertegenwoordiger is of was van het Centrum Informatie Documentaire Israël (dé Zionisten) kan weten dat de Zionisten en niet Hitler de initiatiefnemers zijn van de genocide op de Joden. Hij neemt of nam immers prominent deel aan een propaganda organisatie der Zionisten wat is ingericht om de waarheid te verzwijgen en magistraten bedreigt met 'dire consequences' om dit ook te doen.

Enne, voor wie het weten wil: Nederlandse kinderen worden verkracht door prominente homo's als Joris Demmink. Dan nog wat over homo's: met geen mogelijkheid is homofiel Nederland aan het verstand te brengen dat er géén causaal verband bestaat tussen HIV en AIDS. Het is ze niet uit te leggen zonder dat de boodschapper een veeg uit de pan krijgt van homo's. Er bestaat géén énkel wetenschappelijk bewijs waaruit blijken kan dat HIV de oorzaak is van AIDS. Wel bestaat er keihard wetenschappelijk dat HIV niet de oorzaak zijn kan van AIDS. Overigens schijnt de Orlando-shooter zelf homo te zijn. Dusse ….

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus