U bent hier: Home / Homo's zijn antisemieten

Homo's zijn antisemieten

by J.L. de Kreek — last modified 03-08-2013 12:10
Opgeslagen onder:

Vandaag zaterdag 03 augustus 2013 is het homodag in Nederland. 'Gay Pride'. Dan vieren de flikkers dat ze vrij zijn. Iedereen doet mee. Ook oorlogsmisdadiger, terrorist en genocidale moordenaar mevrouw Jeannine Hennis die geen kinderen heeft kunnen krijgen en daarom deelneemt aan de genocide op Irak. In Amsterdam vieren de homo's hun homofeestje vooral ook in buurten waar relatief veel Islamieten wonen. De Islamieten worden op hun buurt geacht de festiviteiten op eigen terrein te beleven. Homo's doen alsof zij de rechten op vrijheden verdedigen. Vooral met Islamieten hebben homo's problemen want Islameten worden verondersteld tegen homo's te zijn. Alsof dat niet mag. Homo's zijn ook tegen Islamieten.

Opperhomo Onno Hoes is de aanvoerder der homo's die ook politiek leiding geeft aan de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide in Irak, en voorts lid is van in ieder geval twéé terroristische verenigingen: het Centrum Informatie Documentatie Internet en de VVD. In de verkiezingstijd de laatste keer voor de verkiezingen van het parlement vierde de homo's van de PvdA hun feestje provocerend in het centrum van de meest Islamitische buurt in Nederland. Daarbij duldde zij geen commentaar op het feit dat zij zich op geen enkele wijze relevant verzette tegen het illegale geweld wat Nederland politiek ondersteunt in Islamitische landen. Wèl is het hek van de dam wanneer in Parijs een homo afgerost wordt. Homo's zijn antisemieten. Zij gunnen anderen niet wat zij voor zichzelf aan rechten opeisen. Net Zionisten. Vandaar ook het voorzitterschap van het CIDI door opperhomo Onno Hoes. Hij is Zionist dus geen Jood.

Zionisten zijn antisemieten, net als homo's. Zionisten zijn tegen de Joodse en Islamitische Semitische Menschen, homo's zijn vooral tegen Islamitische Semitische Menschen. Daarom dat homo's opgehangen worden in Iran. Als voorbeeld. Omdat Onno Hoes niet kan worden opgehangen en hij toch leiding geeft aan genocide op Islamieten en zijn homorechten propageert. Homo's zijn synoniem met moord en doodslag. Hitler was ook een homo, althans een Zionist. Zionisten zijn kontenneukers net als homo's dus homo's zijn antisemiet net als Zionisten. Islamieten mogen ook alleen met het homo's feestje 'Gay Pride' meedoen wanneer ze homo zijn wat niet gaat omdat Islamieten dan tegen zichzelf zijn zoals Ebru Umar die bij Knevel en Van den Brink oorlogscrimineel Arend Jan Boekestein naar de mond praat. Ebru Umar is ook homo want het heeft geen kritiek op de genocide van Arend Jan Boekestijn en de homo's op de Islamitische medemensch in Islamitisme thuislanden.

Dat de homo's ook genocide in Nederland leveren is de homo's in de media nog niet opgevallen want de homo's zijn tegen Islamieten. Het Rode Kruis bijvoorbeeld, ook zo'n club homo's, bekeert onder de gedwongen hoede van Bureau Jeugdzorg Islamitische kinderen tot het Christendom en homo's zeggen er niks van. Dat homo's nooit tot zelden rechten hebben gehad is te begrijpen. Zij ontsporen het moment dat hen een vinger gegeven wordt. De 'Gay Pride' is allang niet leuk meer. Het wordt misbruikt om grote internationale terroristen als Jeannine Hennis propagandistisch een veilige thuishaven te geven. Alsof zij serieus is met de veiligheid van homo's. De 'Gay Pride' is ook niet leuk meer omdat prominente homo's opzichtig deelnemen aan groot illegaal internationaal geweld tegen Islamieten en voorts de grootste holocaustleugenaars zijn.

'Gay Pride' is niet leuk omdat het voor homo's is. Waarom een speciaal feest voor homo's? Wanneer er gelijke rechten zijn kan dit niet een vergunning voor homo feesten inhouden behalve wanneer er ook speciale hetero feesten gehouden worden. De 'Gay Pride' is oproepen tot segregatie, vragen om speciale behandelingen. Het niet leveren van enige vorm van relevante kritiek op de oorlogen zonder vergunning van de westerse christenheid inclusief Boekestijn in Islamitische landen is smeken om gelazer in den tent. Kennelijk zijn homo's massaal antisemitisch èn masochistisch. Homo's moeten zich verzetten tegen het onrechtmatige geweld van het vrije westen in Islamitische landen anders zijn hun rechten niks waard.

Update: voor het eerst vaart een boot van Turken tegen Islamieten mee in de botenparade der homo's.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus