U bent hier: Home / Iedereen = gewaarschuwd

Iedereen = gewaarschuwd

by J.L. de Kreek — last modified 15-12-2013 15:50
Opgeslagen onder:

Iedereen is gewaarschuwd voor het terrorisme in de Nederlandse politiek. Omdat het niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat. Het is obsceen zoals de mainstream media de waarheid van de feiten ontkent en bekendheid bij het publiek voorkomt. Kustaw Bessems. Matthijs van Nieuwkerk. Jort Kelder. Bert Brussen. GeenStijl. Allemaal voorbeelden van personen die denken dat hun zieke mening toegevoegde waarde bezit.

Toch stellen zij zich centraal op als hoofdrolspelers in het debat de hoofden van het publiek vergiftigend en zwijgend over hetgeen iedereen bepaaldelijk aangaat. Ook ondersteunen zij de hetze van onder andere Hans Jansen en Wilders tegen de belangen van de veiligheid van het Koninkrijk. Grote voorbeelden van personen die niet mogen denken dat het leven voor hen straffeloos voorbij gaat zij natuurlijk Esther Voet, Ronny Naftaniel, Ronald Eissens, Jan Peter Balkenende, Maxime Verhagen, Hans van Baalen, André Rouvoet, Mirjam Sterk & co. 

Joshua Livestro van de Dagelijkse Standaard hoort in dit rijtje thuis. Niet te begrijpen valt waarom weldenkend Nederland wat de media meent te kunnen bepalen niet wil zien dat de aanslagen op Amerikaans grondgebed 11 september 2001 een aanslag op het eigen volk is om daarvan ten titel van 'war on terror' te profiteren. Exact dezelfde techniek als de Zionisten gehanteerd hebben om de Joden uit Europa te verdrijven en Europa naar de ondergang te brengen en Palestina te kapen en waarmee Amerika Europa in ieder geval economisch is gaan domineren. 

De middelen die gehanteerd worden om het terrorisme der prominente Nederlanders te bestrijden blijken niet aan te slaan. In gesprek treden met de terroristische collega's van Matthijs van Nieuwkerk leidt tot onmiddellijke mishandeling door drie of vier parasieten van de publieke omroep. Jort Kelder wil ook niet geïnformeerd worden en stuurt de politie op de boodschapper af.

Dus nu wordt gewerkt aan inzet van zwaardere beschrijvingsmiddelen. Dat vereist geduld omdat noodzaak bepaalt of die middelen ingezet kunnen en mogen worden. Betrokken benadeelde partijen zijn thans reeds van mening dat de generaal een granaat op het bureau van Esther Voet mag afvuren als antwoord op de bedreigingen der Zionisten aan het adres van bestuur en rechtspraak. 

Geert Wilders wordt gezien als schuldig aan de geslaagde aanslag 18 april 2008 op eerste luitenant Dennis van Uhm en soldaat der eerste klasse Mark Schouwink, in Afghanistan. Zijn vervolging wordt geambieerd. De aanslag is in ieder geval opgeëist als wraak op FITNA. Louter psychologische oorlogsvoering is grond voor de bevelhebber der strijdkrachten om causaal verband te ontkennen. 

Voorts maakt de jeugdzorg gewelddadig optreden tegen ambtenaren kennelijk noodzakelijk. Wat de semipublieke overheid in vereniging met de criminelen van de Raad voor de Kinderbescherming levert past precies in het terroristische milieu van de christelijke kruisvaarders in de Nederlandse politiek. Denk daarbij aan André Rouvoet.

Oogmerk is dat de lange arm van politie en justitie handhaaft. Omdat zij bedreigd worden met terrorisme en de VVD deze bedreiging overigens ondersteunt en reeds meervoudig is waargenomen dat ambtelijke handhavers daardoor in staat van handelingsonbekwaamheid geplaatst zijn en artikel 119 grondwet feiten een staatsgevaarlijke rol spelen zal deskundige inzet van ouderwetse Partizaanse middelen niet geschuwd mogen worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus