U bent hier: Home / Iedereen heeft BUK

Iedereen heeft BUK

by J.L. de Kreek — last modified 31-03-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De Mainstream Media claimt de waarheid in verband met het neerhalen van de MH17. Het gaat om de rationele beoordeling van de feiten en de cijfers. Iedereen heeft BUK's in het gebied waar de MH17 is neergeschoten. Overal stonden BUK's opgesteld. BUK's reden af en aan. Vermoed wordt dat de BUK op de door Paris Match gefotografeerde dieplader de MH17 heeft neergeschoten. Van deze dieplader wordt gezegd dat deze gestolen is.

Als de dieplader gestolen is, waarom is de BUK dan niet gestolen? Bekend is dat de door het Westen gesteunden Neo-nazi's in Oekraïne ook BUK's bezitten op diepladers soortgelijk aan de dieplader waarop de BUK van Paris Match is getransporteerd. Bekend is dat aan Westerse zijde van de strijd in Oekraïne partijen betrokken zijn die belang menen te hebben bij oorlog met Rusland. Ook is bekend dat aan Westerse zijde partijen deelnemen die knalhard liegen over de ware toedracht van het instorten van de Twin Towers.

Het is niet uitgesloten dat de separatisten het vliegtuig van Malaysia Airlines uit de lucht geschoten hebben met een BUK alleen zij hebben daar geen enkel belang bij. Ook de Russen hebben geen belang bij betrokkenheid bij het neerhalen van verkeersvliegtuigen vol westerlingen tenzij Rusland laat zien dat het terrorisme en de genocide van het vrije westen in Moslim landen gewroken worden moet. Partijen die belang hebben bij het neerhalen van de MH17 bevinden zich aan de kant van het Westen.

Waarom is een gestolen dieplader nodig om een van de Russen gekregen BUK systeem terug te brengen naar Rusland? Hoe zit dat met het veld van waar de raket van de BUK gelanceerd is? Nergens zijn duidelijke kaarten te vinden. Bewoners van Oekraïne hebben misschien wel meer te vrezen van de neo-nazi's dan van de separatisten. Wat er is aan beeldmateriaal van bijvoorbeeld het AD of RTL is ronduit verwarrend. Wat opvalt is dat een link tussen BUK 312 en de BUK van Paris Macht ontkend wordt terwijl de nummers beide 3x2 zijn.

Het is niet zo dat BUK 312 van Oekraïne is en BUK 322 van de Russen. BUK's die 'for sure' van de Russen komen hebben 1xx of 9xx nummers. Het beeldmateriaal van Bellingcat en de voertuigen database van deze club associeert BUK 312 juist steeds met de BUK van Paris Match. In ieder geval associeert de voertuigen database van Bellingcat de BUK van Paris Match met Oekraïne en niet met Rusland. Nergens is een onderzoek te vinden over de BUK's die door Oekraïne het gebied van de separatisten zijn ingebracht. Blijven de Oekraïense strijders netjes achter de linie of trekken zij ook separatisten gebied in? Daarover wordt niks gezegd.

In de periode rond de aanslag op de MH17 zijn er BUK-transporten aan de zijden van alle strijdende partijen geweest. Alleen wordt gefocust op wat bekend verondersteld wordt aan de zijde van de separatisten. Informatie van Oekraïne wordt als betrouwbaar geïnterpreteerd en wat de Russen of separatisten beweren wordt subiet negatief uitgelegd. De Mainstream Media had het oordeel over de who's done it al klaar voordat de MH17 de grond raakte, bij wijze van spreken.

Er is nog geen enkel bewijs geleverd. Toch weten de MSM het al. Het kan dat het klopt wat de MSM beweert. Alleen met 9/11, Irak en nog wat major feiten zit de MSM er ook vierkant naast en faciliteert het juist de daders. In verband met het neerschieten van de MH17 kan het ook zijn dat de MSM aan de kant van de daders een verhaal bouwt om opsporing en vervolging te misleiden. Het is niet te zeggen. De standpunten in de MSM dat de raket uit Rusland komen moet is veel te kort door de bocht. Vermoedens en aannames die aan elkaar worden gebreid tot een schijnbaar coherent verhaal alleen de onderliggende bewijzen overtuigen tot nu toe niet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus