U bent hier: Home / Illegale situatie Moszkowicz

Illegale situatie Moszkowicz

by J.L. de Kreek — last modified 07-08-2015 16:55
Opgeslagen onder:

Een telg van de advocatenfamilie Moszkowicz heeft een illegale situatie aan de hand met de gemeente. Hij voert zijn naam prominent in neon op de gevel. Dit soort types als Moszkowicz hebben meer illegale situaties aan de hand. Bram Moszkowicz bijvoorbeeld die het aan de stok heeft met de belastingdienst en uit het ambt gezet is was als raadsman tevens advocaat van de persoon die verantwoordelijk gehouden moet worden voor genocide op Semieten in Moslimlanden en de groep bewondert die ongestraft de weg voor Hitler en de Holocaust bereid heeft.

In de psychiatrie wordt dat schizofrenie genoemd. Moszkowicz heeft het in de macht een eind te maken aan de voortbouwende internationale misdrijven van zijn soort. Moszkowicz staat zich erop voor een Joodse achtergrond te bezitten alleen af te zien aan zijn commentaren en publicaties handhaaft hij het Jodendom niet. Joden zijn eerlijk over de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Types als Moszkowicz zwijgen daarover of nemen deel aan censuur van de waarheid.

Was Bram Moszkowicz oprecht geweest met zijn belofte aan het publiek dat hij geen oorlogsmisdadigers bijstaat omdat zijn vader door schuld van de Zionistische helden van Wilders een telefoonnummer op de arm getatoeëerd heeft, dan had iedereen geweten a) dat Geert Wilders een oorlogsmisdadiger is en b) dat zijn helden de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en dus het bombardement op Rotterdam en de verdwijning van Anne Frank.

Het soort waartoe Moszkowicz behoort is niet eerlijk. Bram Moszkowicz is in ieder geval niet te goede trouw. Deze Joodse jurist verdedigt als advocaat de man die de nooit ontmaskerde architecten van de Holocaust bewondert en wil de politiek in om minister-president te zijn. Al die andere Moszkowiczen of ze jurist zijn of niet zwijgen over de bizarre strapatsen van hun naamgenoot en familielid die het net als de 'foundig father' van de clan ver geschopt heeft in de advocatuur.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus