U bent hier: Home / Inlichtingen diensten werken niet

Inlichtingen diensten werken niet

by J.L. de Kreek — last modified 23-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Wat een aimabele man die Rob Bertholee van de AIVD bij Twan Huys met College Tour afgelopen zondag. Helaas voor hem werkt zijn dienst niet. Bertholee denkt daar anders over want hij is niet goed geïnformeerd, door bijvoorbeeld de Nederlandse Mainstream media. Bertholee wil een nieuwe wet voor de AIVD om meer te kunnen afluisteren voor bescherming van de Democratische Rechtsstaat. Saillante is dat Bertholee openbare data beter moet analyseren om de grote vijand van de Staat recht in de ogen te kijken. Geert Wilders is geen onderwerp voor Bertholee want Wilders dreigt niet met geweld.

Dat Geert Wilders door doelbewuste uitlokking schuldig is aan het sneuvelen van de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS kan Bertholee zelf begrijpen door één en één bij elkaar op te tellen. Ook dat Thierry Baudet middels bedrog het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne heeft gewonnen en dit bedrog in verband met de sleepwet wordt herhaald om in strijd met de regels van de democratische rechtsorde een referendum te verkrijgen, kan Bertholee makkelijk zelf zien. 

Het bijzondere aan openbare voor iedereen toegankelijke data is dat het bewijst dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort en dat Nederland in ieder geval sinds Balkenende I hand en span diensten levert aan oorlogsmisdaden, terrorisme en zelfs genocide in Moslimlanden. Ook bewijst openbaar voor iedereen toegankelijke data dat de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog -die de ouders van Bertholee bewust hebben meegemaakt- op cruciale punten anders is dan de meeste mensen denken. Waardoor de AIVD de actualiteit niet goed begrijpt. 

Saddam Hussein had geen massavernietigingswapens weet iedereen met de kennis van nu nadat Irak is verwoest en de levens van miljoenen mensen op het spel zijn gezet onder andere middels excessief bombarderen met munitie van verarmd uranium door de troepen van de Coalitie der Gewilligen. Verarmd Uranium is berucht om de dosis-effect-relatie. Des te meer gebruikt des te dodelijker de radioactieve en giftige fall-out. Deze relatie is bekend onder en geaccepteerd door de Nederlandse politici. Het kleine landje Nederland is internationaal een grote speler laat Rob Bertholee van de AIVD weten dus het politieke akkoord van Balkenende voor de illegale oorlog in Irak heeft veel gewicht in de schaal gelegd. 

Wat Rob Bertholee ook mist door valse feiten in het onderwijs en doelbewuste nepnieuws van de Mainstream media sinds, pak ‘m beet 1895, is dat journalisten en schrijvers met Zionistische ambities de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en ‘as we speak' een volgende Holocaust voorbereiden die nog moet plaatsvinden op de bergen van Israël en dermate veel slachtoffers zal eisen dat de begrafenis zeven maanden duurt. De holocaust is bedacht en de agenda voor het actueel internationaal terrorisme is geschreven door de journalist die door Geert Wilders als held wordt bewonderd. Rob Bertholee weet dat niet eens. Ook met de sleepwet zal hij er niet achter komen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus