U bent hier: Home / Irritatie om Rutger Castricum

Irritatie om Rutger Castricum

by J.L. de Kreek — last modified 05-09-2013 20:36

Er komen onvermoede irritaties opzetten in verband met Rutger Castricum. Camping Powned is druppel. Inmiddels is het jaren geleden dat Rutger Castricum voor de poort van het Paleis van Justitie aan de Parnassusweg de feiten uit de doeken is gedaan. Ook anderszins weet Rutger Castricum hoe het zit of kan hij het weten. Rutger Castricum heeft een dure uitkering op kosten van de schatkist om zijn hobby te bekostigen. Werken is het niet wat Rutger Castricum doet. Hij creëert niet meer dan irritatie. Geld wordt door Rutger Castricum en PowNed verbrandt. In het voordeel van oorlogscriminelen in de politiek.

In Camping PowNed beledigt en kleineert Rutger Castricum mensen die een uitkering hebben en van een minimum rond mogen komen. De verwijten die zij over zich heen krijgen van hij die zelf niks presteert en wel terroristen verteert die de economische crisis op het geweten hebben, zijn niet van de lucht. Natuurlijk is blowen het eerste wat uitkeringsgerechtigden doen, liefst van de eigen toppen. Alleen dat mag niet van de politiek. Op het balkon wiet kweken voor de buurt om op die manier niet van een uitkering afhankelijk te zijn 'ist verboten' in het land van de financiers van PowNed.

Laat Rutger het daarover hebben bij Ome Roon. Het liederlijke aan Rutger Castricum is zijn gebrek aan inhoud. Rutger Castricum denkt dat hij alles brengen kan op televisie zonder dat hij bij de noten genomen wordt. Net Matthijs van Nieuwkerk, ook geen inhoud. Allemaal vorm voor de flauwekul. Zich beroepend op de journalistieke rol om anderen het leven zuur te maken. Rutger Castricum heeft kennelijk niet begrepen dat zijn manier van programma maken niet nieuw is. Rotstekeningen bewijzen dat zijn soort in het stenentijdperk knuppels gebruikte om het onderwerp koud te stellen.

Rutger Castricum lokt een ongemakkelijke tijd voor hem en zijn naaste omgeving uit. “Pappa, wanneer kom je weer thuis”. Rutger snikkend in de cel dat hij het gezinnetje mist. Ondanks de berichtgevingen en het feit dat voor iedereen duidelijk te verstaan is gegeven dat bijvoorbeeld Geert Wilders vervolgd moet worden voor het benadelen van de Staat en bondgenoten ten opzichte van de vijand bij en tijdens gewapend conflict in Islamitische landen is er geen journalist die dat onderwerp bij de horens heeft gevat behalve de verslaggever van Goede Nieuws. Iedereen in de media doet lollig over de boodschapper terwijl er niks te lachen valt.

De boodschap is duidelijk en voor iedereen te verstaan gebracht. Iedereen kan de feiten zelf zien want alle data die relevant is om als weldenkend mens te oordelen staat op internet waar PowNed rijkelijk vertegenwoordigt is. Dat niemand zich overeenkomstig de feiten corrigeert of bijdraagt aan reparatie en herstel van de schade houdt in dat deze reparatie en dit herstel buiten medewerking van betrokkenen uitgevoerd worden zal en dat zij daarbij aan de kant staan waar de klappen vallen zullen. Waar mogelijk gooit Rutger Castricum zout in wonden en speelt hij sociale ongelijkheden uit, de kunst die Rutger Castricum als geen ander beheerst. Voor Rutger Castricum zal de lol er snel af zijn wanneer hij een koekje van eigen deeg krijgt.

Share |
comments powered by Disqus