U bent hier: Home / ISIS omarmen

ISIS omarmen

by J.L. de Kreek — last modified 26-09-2014 13:30
Opgeslagen onder:

Iedereen die bang is voor de Islamitische Staat moet het omarmen. Hoewel de verondersteld door ISIS begane wreedheden weerzinwekkend zijn is de Islamitische Staat niet hét Grote Kwaad. Hét Grote Kwaad zijn Grote en Kleine Satan, Kerstende Katholieke Kaaskoppen als Sybrand van Haersma Buma en natuurlijk Femke Halsema. Zij zijn de eersten die door ISIS gezocht worden voor misdrijven tegen de menselijkheid in Irak.

In Irak geldt gewoon de doodstraf voor misdrijven als die van Sybrand Burma ondersteund door Halsema. Grote en Kleine Satan zijn natuurlijk de Verenigde Staten van Amerika en Israël, dé As van hét Kwaad. Laat de VS eerst eerlijk zijn over de schuld aan 9/11 van de terroristen van eigen bodem en de schuld van Israél aan de Jodenvervolging, voordat het zich gewelddadig uitlaat over de Islamitische Staat. De grootste vrees die iedereen moet hebben is angst voor de Zionisten en Papen.

 

Het gewelddadig Jihadisme is het causale gevolg van de illegale oorlog in Irak en de 'after mate'. Dat politieke akkoord van Bush, Balkenende en Blair. De terreurdreiging nu met het oprukken van ISIS is al reeds sinds “Fitna” op dit niveau. Door Wilders en zijn Koran en Islam- en Marokkanen-uitspraken is Nederland voorkeursdoelwit van de gewapende Islamitische strijd die van over de hele aarde op Nederland af dendert.

 

Nederland maakt enorm grote kans het middelpunt te worden van een ongemeen gewelddadige Jihad tegen alles en iedereen. Dat is de schuld van Balkenende en Verhagen en Rutte en Jort Kelder en Matthijs van Nieuwkerk en zo. Omdat zij zich niet aan de feiten houden en de wegen kiezen bij en tijdens het aangaan van oorlog en het verbreken van vrede die leiden tot onheilspellend nieuws. Irak is en was een bevriende Staat van Nederland. Balkenende & co zijn zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat op politieke gronden akkoord gegaan met op mensen gericht geweld met burger doden, welhaast on aftelbare zaakschade en 'regime change' als doel.

 

Balkenende zei nog zo dat het een politieke en geen militaire deelname was. Het akkoord van Balkenende was de vertrouwde handtekening van de professor christelijk sociaal denken aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Was er militair deelgenomen dan had het voor de hand gelegen dat er een oorlogsverklaring was uitgegaan aan de bevriende Staat Irak en was daarmee de vriendschap ontbonden. Nu ondersteunt Nederland zonder oorlogsverklaring, oorlog zonder geldige reden in een bevriende Staat en is Balkenende deelnemer aan de moord op het hoofd van die bevriende Staat. ISIS zal dit wreken in Nederland omdat Nederland dat niet zelf doet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus